Colorado Bulldog: Rampa upp din vita ryska rutin

Om du gillar en vit ryska , kanske du vill ge Colorado Bulldog ett försök. Det är samma stora dryck med en sodavatten för att göra det väldigt intressant och ganska roligt.

Den primära skillnaden mellan de två blandade drinkarna är att Colorado Bulldog är färdig med lika stora mängder grädde och cola istället för grädde ensam . Det lägger till en fin touch som blandar upp en rutin medan du gör en krämig dryck lite mindre krämig.

Du kommer också att märka att vodka och kaffelikör är lika med i receptet. Om du är van vid förhållandet 2: 1 i din vita ryska, ge det här ett försök, eftersom det ger en bra boost till kaffens smak.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll vodka och kaffelikör i ett gammaldags glas fyllt med is.
  2. Fyll med lika stora mängder mjölk eller grädde och cola.
  3. Rör om .

Fler tips för att göra en stor Colorado Bulldog

Akta dig för Fizz! Först upp, en varning ... läsk och grädde gillar att skapa mycket fizz. Om du någonsin har hällt en Root Beer Float , vet du vad jag menar. Du vet också att det kan gå mycket snabbt!

Undvik en stor röra genom att hälla soda långsamt och sluta hälla om du märker skummet och fizzklättring till toppen av glaset.

Ännu bättre, häll grädden och hämta och luta glaset medan du häller på cola (det är samma trick vi använder för att få ett bra skumhuvud på öl).

Vodka

Samma råd jag ger om vodka av en vit ryska eller mudslide gäller för Colorado Bulldog ... det behöver inte vara bäst. Använd vilken vodka du tycker mest om och ha i lager. Det här är en bra drink, men det kräver inte det bästa av ditt spritskåp.

Du kanske också vill prova en smakad vodk a. Kaffe, vanilj, vispad grädde och även granatäpple skulle vara bra alternativ.

Kaffelikörelsen

Du kan bli frestad att återuppta den flaskan Kahlua som är en konstant i din bar. Jag utmanar dig att prova något nytt!

Det finns många bra kaffelikörer på marknaden idag och det är nu en bra tid att börja utforska dina alternativ. Nästa gång du går ut ur Kahlua, bläddra i vätskaffärshyllorna för alternativ som Patron Cafe eller Firelit. Kolla med dina lokala destillerier för att se om de har lagat mat på kaffe.

Du kan bli förvånad över vad du hittar där ute!

Hur stark är Colorado Bulldog?

Du kan göra Colorado Bulldog så stark eller så svag en drink som du vill. Det beror helt på hur mycket grädde och cola du klarar av med.

I allmänhet är detta en mycket mild drink och det är därför det är så trevligt för en avslappnad drink under happy hour. Om vi ​​häller en 80-strikt vodka med Kahlua och använder 2 uns varje cola och grädde, skulle det ha en alkoholhalt på ca 10% ABV (20 bevis) . Det är lika med det genomsnittliga glaset vin!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 282
Totalt fett 21 g
Mättat fett 13 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 64 mg
Natrium 18 mg
kolhydrater 7 g
Kostfiber 0 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)