Crock Pot Grill Biffstek

En långsam köksbiffspann gör en utsökt måltid för vilken dag i veckan som helst. Denna version innehåller gott om nötkött tillsammans med svamp, tomater, kryddor och grillsås för smak.

Gör det lugnt att justera kryddorna för att passa din familjs smak. För extra smak, färg och näringsämnen, tillsätt frysta tina ärtor, majs eller gröna bönor ca 30 minuter innan grytan är klar. Sirloin tips är ett utmärkt alternativ för grytan också.

Servera denna nötköttgryta över varmkokt ris, potatismos, polenta eller pasta. Lägg till en sallad för en komplett, tillfredsställande måltid.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skär biffen i bitar av bitar (1/2-tum till 1-tum).
  2. Värm vegetabilisk olja i en stekpanna över medelhög värme. Koka biffen och löken i den heta oljan tills biffen är brunad på alla sidor och ständigt omrör.
  3. Minska värmen till medium. Tillsätt vitlök och hackad grönpeppar och koka i 1 minut längre.
  4. Överför nötköttblandningen till långsam spis. Tillsätt salt, peppar, nötkött, tomater, svamp och grillsås. Täck och koka på lågt i ca 7 till 9 timmar, eller tills nötköttet är mycket ömt.
  1. Blanda 2 msk majsstärkelse med kallt vatten tills det är jämnt och väl blandat. Rör majsstärkelsuppslamningen rör om i grytan och fortsätt att laga mat i 10 till 20 minuter, eller tills den är tjockare.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 467
Totalt fett 21 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 118 mg
Natrium 455 mg
kolhydrater 26 g
Kostfiber 3 g
Protein 43 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)