Basil Basil Smothered Hummer Svansar

Du tror nog att du borde koka hummer. Kokning avlägsnar smak, medan grillning lägger till det. Så nästa gång du vill laga några fina hela hummer prova detta grillade hummerrecept.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Blanda smör och basilika i en mixer eller matberedare . Blanda tills slät. Smaka med salt och peppar till smak och blanda för att blanda. Om du använder saltat smör kanske du inte behöver lägga till salt. Överför blandningen till en liten skål, täck och kyl.

2. Förbered hummerhaler genom att dela upp i hälften. För att göra detta använd en stor, skarp kniv. Placera hummertackorna på en skärbräda baksidan ner.

Klipp ner genom mitten till skalet hela längden. Vik tillbaka, bryta igenom skalet. Du kan använda köksskjuvar för att skära genom skalet om du behöver. Borsta köttet lätt med olja och lägg ner sidan på en förvärmd grill över en medium värme. Grill i 5 till 7 minuter beroende på storleken på hummerhalerna.

3. Avlägsna från grillen, borsta tungt med basiliksmör och servera.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 463
Totalt fett 50 g
Mättat fett 29 g
Omättat fett 16 g
Kolesterol 148 mg
Natrium 135 mg
kolhydrater 2 g
Kostfiber 2 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)