Avokado och Pesto Pasta Recept

Pesto och avokado går förvånansvärt bra tillsammans, vilket du snart kommer att ta reda på om du provar detta avokado pesto pasta recept. Behöver det vara vegan ? Använd näringsjäst istället för parmesanost för att göra pesto eller bara dela i ditt eget favorit veganska pesto recept. Behöver det vara glutenfritt? Använd en glutenfri pasta och du är bra att gå, eftersom alla andra ingredienser, inklusive parmesanost, avokado, basilika och vitlök är alla glutenfria.

Som med de flesta vegetariska recept rekommenderas att du använder antingen koshersalt eller havssalt i denna maträtt, eftersom det verkligen gör en stor smakskillnad.

För en komplett måltid, lägg till en grön grönsallad och kanske lite toasty vitlöksbröd .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Först förbered din pesto. Du kan också skimp och bara använda en butikskorg med pesto, men det är så mycket billigare, fräschare och smakligare att göra din egen! För att förbereda pesto, placera pinjenötterna eller valnötter, basilika, vitlök, havsalt eller koshersalt och parmesanost i en mixer eller matberedare och pulsa tillsammans några gånger.
  2. Lägg långsamt olivolja och blanda tills du har en fin, jämn konsistens. Du kan behöva lägga lite mer eller mindre olivolja för att få den perfekta konsistensen.
  1. Koka sedan pastaen enligt förpackningsinstruktionerna, eller hur som helst du gillar att laga din pasta. Dränera väl
  2. Därefter kombinera allt. Kasta den beredda pastaen med din beredda pesto tills den är väl kombinerad, kasta sedan försiktigt tillsammans med den kakade avokadoen, var försiktig så att du inte bryter upp avokado.
  3. Slutligen, ge det ett annat litet strö av havssalt eller kosher salt och fräsch svartpeppar för att servera.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 893
Totalt fett 59 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 25 g
Kolesterol 4 mg
Natrium 479 mg
kolhydrater 77 g
Kostfiber 9 g
Protein 22 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)