Easy Crock Pot Nötkött och Champinjon Stew

Det finns inget som en varm och tröstande gryta för att komma hem till efter en dag med arbete eller lek. En hjärtlig gryta är speciellt välkommen på en kall vinterkväll.

Den här versionen är en krämig köttgryta från Kim, gjord med grädde med svampsoppa, vitlök och örter. Det är en lätt biffgryta för att förbereda och laga mat i långsam spis. Den kondenserade soppen håller grytan tjock medan den lägger till svamp smak och det ger den en krämig konsistens. Saucy beef gör en fantastisk toppning för varma kokta äggnudlar eller ris. Lägg till en sallad och lite crusty bröd och du kommer att ha en minnesvärd måltid som din familj kommer att be om igen och igen.

Om du vill ha en mörkare, biffigare gryta, lägg till en liten mängd gravy-brunsås som Gravy Master eller Kitchen Bouquet - antingen kommer den att ge den en rik, mörk färg lite smakuppgång. Överväg att ersätta 1/4 kopp vatten med köttlager, eller ännu bättre, ett gott kvalitetsrödvin . Eller, för biffigare smak, ersätt en burk med svampens soppa med en 10 1/2-uns burk kondenserad köttbuljong,

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skär nötköttet i 1/2-tums till 1-tums kuber.
  2. Sätt biffens kuber i långsam spis tillsammans med kondenserad soppa, svamp, ingefära, vitlök, oregano, basilika, lökpulver, vatten och svartpeppar.
  3. Täck krukan och laga den lågt i 7 till 9 timmar.
  4. Servera biff och sås med potatismos, ris eller nudlar.

tips

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 303
Totalt fett 13 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 101 mg
Natrium 599 mg
kolhydrater 10 g
Kostfiber 4 g
Protein 39 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)