Apple Stuffed Pork Chops

Stora tjocka fläskkotletter fylls med en äppelblandning för en god måltid för fyra. För en middag för två, var god att halva receptet.

Vad du behöver

Hur man gör det

Skölj kotletter och trimma överflödigt fett. Skär en ficka i köttets sida av varje hacka, skär till benet.

I en stekpanna, värm smör över medium låg värme. Lägg till hackat äpple och selleri; laga tills det är ömt och tillsätt kycklingbuljongen lite åt gången för att hålla blandningen fuktig. Rör om russin, om den används, och pekannötter, lönnsirap och gröna lök. Koka blandningen, omrör hela tiden, i ca 1 minut längre.

Tillsätt riven bröd och rör om tills det är väl fuktat och tillsätt mer kycklingsbuljong efter behov. Smaka med lite salt och peppar.

Värm ugnen till 350 °.

Stuff fläskkotletter. I en stor ugnssäker stekpanna över medelhög värme värms vegetabilisk olja. Bruna kotletter, vrid försiktigt till bruna båda sidor. Om det finns någon kvarvarande fyllning, sked i mitten av stekpannan. Täck pannan med lock eller folie och överför till ugnen. Baka i 45 minuter tills svamptopparna kokas igenom.
Serverar 4.

Du kanske också gillar

Enkla fläskkotletter med äpplen

Lätta Pan Grilled Pork Chops Med Spicy Rub

Spicy Southwestern Pork Chops

Cornbread Fyllda Pork Chops

Se även:

Pork Chop Recipes Index

Slow Cooker Pork Recipes

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 697
Totalt fett 46 g
Mättat fett 14 g
Omättat fett 20 g
Kolesterol 157 mg
Natrium 293 mg
kolhydrater 25 g
Kostfiber 4 g
Protein 47 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)