Tre Ingrediens Peanut Butter Fudge

Jag har förtjusta minnen om att komma hem från skolan och öppna ytterdörren till doften av mamma som gör söta godisar. Du kan bara inte missa doften av nybakade havregrynkakor eller hemlagad jordnötssmörjfudge. Mamma gjorde hennes jordnötssmörg från det gammaldags sättet. Det gällde varmkokande socker och en godtermometer. Jag säger inte att det är något fel på det gammaldags sättet. Det är bara att jag inte alltid har tid att gå till så mycket besvär när denna fudge smakar helt underbar med mindre problem. Jag kommer att säga att denna typ av fudge har en kornigare konsistens i motsats till gammaldags fudge. Jag har blivit till där jag föredrar texturen. Jag slår vad om att du gör det också.

Förutom att vara ett lätt recept, är det också Glutenfritt *.

Vad du behöver

Hur man gör det

Linja en 8 x 8 tums pan med aluminiumfolie. Var noga med att ändarna hänger något över kanterna. Smörj folien och sätt panen åt sidan. Fyll botten på en dubbel panna en tredjedel upp med vatten. Koka upp det. Vrid brännaren nedåt och placera den övre panelen över toppen av dubbelkedjan. Smälta smöret och jordnötssmöret i toppkolven i dubbelkällan. Rör tills helt smält. Rör i pulverformigt socker.

Rör tills pulveriserat socker har smält och blandningen är mycket slät utan klumpar. Så snart detta uppnås, skrapa snabbt blandningen i den färdiga panelen. Använd en spatel för att släta över toppen. När det är helt coolt, ta bort folien fylld fudge. Placera den på ett skärbräda. Skala ner sidorna av folien. Skär fudgen i minst 16 stycken. Om det är under de varma vädermånaderna, lagra fudgen i kylskåpet. Om det inte hålls åtminstone rumstemperatur smälter fudgen.

Mer enkla godisrecept

Crack - Mycket beroendeframkallande Praline Cookies
Detta är ett av de galna recepten. Vem skulle ha trott att en efterrätt med endast 4 ingredienser kunde smaka så bra.

Hösten söt och salt behandla
Gilla Payday candy bars? Denna behandling smakar precis som godisbaren, och den är bara gjord med två, ja två ingredienser.

Choklad Jordnöts Clusters
Det finns bara 4 ingredienser i detta recept. Jag gör dessa jordnötskluster minst en gång, men oftast ett par gånger, ett år. Den enkla delen om detta recept är att klustren görs i en crockpot.

Haystacks aka Choklad Spindlar
Dessa chokladkakor har namn. Min svärmor kallar dem kinesiska chews. Jag kallar dem Choklad Spindlar, vilket gör dem till en perfekt Halloween Party-behandling. Det spelar ingen roll vad du kallar dem, bara gör dem. De är gjorda med endast 4 ingredienser, och allt du behöver göra är att koka lite vatten för att smälta chokladet.

* GLUTEN-FREE DESSERT

För att vara säker på att detta är en riktigt glutenfri efterrätt, var noga med att läsa noggrant ingredienspaketet.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 178
Totalt fett 12 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 14 mg
Natrium 67 mg
kolhydrater 16 g
Kostfiber 1 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)