10 Snappy Ginger Likör Cocktails

Njut av Sultry Sweetness och Bold Snap of Ginger Likör

Ingefära liknar en halvt söt, halvspicy smak till cocktails och det är väldigt roligt att leka med. Den kan användas i en mängd olika recept, med allt från whisky till gin och vodka till rom.

Även om ingefära likör och ingefära brandy har funnits länge, är de tillbaka i rampljuset. Varumärken som Domaine de Canton hjälpte till att återuppliva denna anda kategori, har gett oss nya och moderna cocktails att njuta av och förde nytt liv till äldre dryck recept .

Vad är ingefäralikör?

Gingerlikor kan göras med en mängd ingefära . De använder ofta brandy för basen, även om rom och neutrala andar kan användas. Örter och andra smakämnen kan också tillsättas för att ge en ingefäralikör en unik och signatursmak.

Smaken av dessa likörer varierar kraftigt, men de flesta är noterade för att ha den snygga, halvt söta gingerkryddan som roten är känd för. Även om det finns några märken du kommer att vilja se upp för, hålla ögonen på andra också. Ginger är en populär smak för hantverksdestillerier och det finns några utmärkta funn där ute om du är villig att ta en chans på en okänd flaska.