Great Pork Chop Recept och matlagningstips

Koka dina kakor i ugnen, Skillet, Grill eller Slow-Cooker

Pork chops kommer i en mängd olika styckningar och storlekar, mycket som nötkött biffar. Alla fläskkoteletter kommer från djurets länd, som går från axeln till höften. Få tips om att laga fläskkotletter och hitta nya recept på fläskkakor.

Typer Pork Chops

Fläsk är ett mångsidigt kött som kan ta på sig många smaker och fortfarande vara en häftklammer i din kost. Det är ett relativt friskt, magert kött. Många av oss trivs regelbundet med fläskkotletter, men att lägga till några nya kryddor och matlagningstekniker till vår matlagningsrutin kan ge dig några oförglömliga recept.

Först en primer på fläskkotletter:

S houlder kotletter kommer från axelområdet. De kan kallas knivkotletter, knivskivor eller fläskkorkar. Trots att de är fetare och bonier är de mycket smakrika. De är bäst braiserade eller långkokta med vätska.

Ribkoteletter kommer från ribbenavsnittet av länden. Ribbenbenet löper längs ena sidan av hakan, vilket gör dem lätta att identifiera. De flesta utbenade fläskkoteletterna är skurna från revbenskoteletter. De kan också vara märkta fläskkotssnitt eller ribbskurvor. En relativt hög fetthalt gör dem smakrika och mångsidiga. Ribkoteletter kan grillas, broiled, braised, rostad eller pan-seared.

Centersnipade kotletter har ett ben som löper nära mitten och delar linsdelen från det lite mindre tarmpartiet. De kan också vara märkta med topplänskoteletter eller ländkoteletter. Smaken är mild, och koteletterna är väl grillade, broiled och pan-seared. De kan bli svåra om de är överkokta, så de är inte det bästa valet för långsam matlagning.

Hörlurar är skurna från djurets lutning eller höftområde. De är generellt tuffa och saknar smak. De kan också märkas linbiff. Använd denna snitt i långsam spis, långa eller långsamma braises, eller i stews.

Pork Chop Recipes