Allt om Red Snapper

Hur man vet vad du köper är verkligen Red Snapper

Red Snapper är en av de mest populära av alla vita fiskar. Det finns naturligt över hela världen med de flesta fiskskördar som kommer från Mexikanska golfen och Indonesien. Red Snapper har en fast konsistens och en söt, nutty smak som ger sig mycket bra till allt från heta chili till subtila örter.

Vad ska du leta efter när du köper Red Snapper

Den bästa källan till röd snapper är en ansedd fiskare.

Röda snappers kan växa så stora som 35 pund, men de flesta fiskar är mycket mindre. Det säljs ofta helt eller i filéer. Hela fisken är vanligen mellan 2 och 5 pund. När du köper hela röda snapper, leta efter klara, röda ögon och ljusröd hud som bleknar mot magen. Om du köper filéer, försök att köpa dem med huden på. Detta hjälper till att hålla fisken ihop och låter dig ta en titt på huden för att se till att det är riktigt röd snapper. Röd snapper skördas året runt och bör vara tillgänglig under hela året.

Hur man lagar Red Snapper

Röd snapper är en mycket mångsidig fisk och kan kokas på ett antal olika sätt. Det är en utmärkt fisk att grilla, antingen helt eller i filéer. Även om det kan tyckas svårt, är det inte svårt att grilla hela fisken . Huden fungerar för att hålla fisken tillsammans och för att skydda köttet från flamman. Ta bara en hel röd snapper, fyll i kroppen med citronskivor, chili peppar, smör, örter och kryddor och du är redo att grilla.

Medan du vill ha en varm grill bör fisken sitta över en lägre värme, inte nödvändigtvis indirekt grillning , men låg direkt värme. I många delar av världen är sättet att grilla snapper på ett vått bananblad . Om du kan hitta bladen, bör du laga mat med dem. Du kan också försöka grilla det på en cedarplank, vilket är ett annat bra sätt att grilla fisk.

Om du grillar filéerna, håll huden på medan du grillar. Det är lättare att laga mat med huden och hjälper till att hålla i fiskens smaker.

Sauteeing eller bakning av röd snapper är också vanliga matlagningsmetoder. Fisken kan stå upp till massor av smaker. Citron, smör och färska örter är alla bra komplement till röd snapper. Överväg att laga några heta chili peppar med fisken. Om du vill ha något mildt, prova några färska Anaheim chilies eller gå lite värme med en hackad habanero. Tropiska frukter kopplar också bra med röd snapper. Fisken finns naturligt i varma klimat och sötfruktsmak är en vanlig parning i Mexiko.

Red Snapper-ersättare

Röd snapper kan vara dyrt. Om du inte kan hitta eller inte har råd med röd snapper, kan du ersätta en annan typ av snapper. Karibiska röd snapper är jämförbar med den traditionella röda snappen. Även fårkött, vermilion, mangrove och gulstjärt är alla liknande slags snapper som kommer att fungera för de flesta recept som kräver röd snapper.

När det växer i popularitet blir snapper alltmer en generisk term för vit fisk. Den höga efterfrågan har lett till ett högt pris och det höga priset har lett till fiskbedrägeri. Ett universitet i North Carolina-klassprojektet hittade 17 av 22 fiskar som de köpte märkt som röd snapper var faktiskt någon annan slags snapper.

Detta är naturligtvis olagligt, men det är svårt för USDA att genomdriva dessa typer av överträdelser. Köp din fisk från en pålitlig källa och leta efter den röda huden och ögonen för att skilja red snapper från andra fiskar.