Sockerfri Vegan Pumpa Vanilj Milkshake

Jag bryr mig inte om vad vädret kan göra utomhus eller vilken säsong det kan vara, ingen och jag menar ingen, om inte de hatar glass, kommer det att kunna säga nej till en hälsosam pumpa milkshake! Pumpa är utmärkt för alla årstider, inte bara på hösten. Njut av det här enkla receptet med några enkla ingredienser du kan ha allt klart i din fack och frys eller i ditt välfyllda sockerfria skafferi .

Vanligtvis kan de flesta pumpkonserver du ser denna tid på året involvera bakning. Och medan jag också älskar att baka, ibland har du inte tid och du vill bara ha en hälsosam behandling du kan njuta av eftersom du är sockerfri. När du har gjort denna krämiga mjölkfri och sockerfri vaniljglass är resten bara 2 ytterligare ingredienser. Det kommer att slå platsen när du längtar efter något och kommer inte att orsaka att du längtar efter mer. Det kommer att vara tillfredsställande och fyllande, vilket gör att du är glad och nöjd och inte söker efter nästa mellanmål i skåpet eller kylskåpet.

När ett sockerbehov träffar och de kommer, speciellt om du bara är några veckor i att äta sockerfri, måste du vara förberedd med hälsosammare alternativ så att du inte ger dig frestelser. Lär dig hur man stryker dessa sockerbehov och varje dag blir enklare och lättare med tiden. Din smaklök kommer att förändras när du inte ger in i skräpmat som kan vara omkring dig.

När det gäller näringsinformationen nedan kan du dela upp receptet i 4 portioner istället för 2, vilket ger dig mindre, men då kommer alla siffror här att vara halva det du ser. Så om du behöver sänka dina kolhydrater, dela det här i 4 portioner och Net Carbs kommer bara att vara 4 gram. Om du inte hittar pumpa paj kryddor, använd bara 1/4 tsk muskotnöt, kanel, ingefära och nötkryddor.

Nutrition Info

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skaka glass i en mixer med resten av ingredienserna.
  2. Blanda tills slät.
  3. Smak och bestäm om du behöver något annat sötningsmedel.
  4. Njut av!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 2144
Totalt fett 240 g
Mättat fett 45 g
Omättat fett 92 g
Kolesterol 67 mg
Natrium 17 mg
kolhydrater 5 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)