Grilled Red Snapper Recept

Detta recept kräver en hel röd snapper . Om du inte har grillat en hel fisk ändå är det inte så svårt som det låter. Detta är den traditionella mexikanska metoden för grillning av snapper.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Blanda achiote pasta (du ska kunna hitta den på en mexikansk eller internationell marknad) med citrusfrukter. Täck hela fiskens yta. Placera i kylskåp och låt sitta i minst två timmar.

2. Förvärm grillen för medium värme. När det är varmt, brinner oljan några gånger och lägger fiskens hudsidan neråt. När fisken är ungefär halvvägs (ca 5 minuter), vänd och fortsätt att laga mat i ytterligare 3 minuter. Fisken görs när den inre temperaturen når mellan 145 och 150 grader F / 60 till 65 grader C.

Du bör kunna lyfta det centrala benet lätt när fisken är kokad. Avlägsna från värme, skär i portionstorlekar och topp med en salsa av ditt val.

3. Det traditionella mexikanska sättet att laga fisk är att placera det på ett bananblad . Om du kan hitta dem, tvätta bladet och lägg på grillen medan den fortfarande är våt. Lägg sedan till fisken. Detta är ett gammalt trick för att hålla fisken från att hålla fast vid grillen och faller ihop när du försöker vrida den.