Frukt- och Kale Sallad

Det finns många recept för kale sallad flytande där ute, men många av dem är på den läckra sidan av saker, vanligtvis med rostade svampar, vitlök och andra smakliga tillbehör. Kale sådan en mångsidig grön, att den kan användas i en mängd olika recept från kryddig till söt.

Eftersom jag ofta njuter av råkala sallader (vanligtvis minst 3 gånger per vecka), upplever jag ibland att jag gör nya och spännande saker med, till exempel att lägga till några söta ingredienser som bananer och jordgubbar, och ibland är det en helt fantastiskt idé. Kale gör en underbar bas för denna läckra och subtilt söta fruktsallad.

För er som kanske är skeptiska inser jag att kombinationsprogrammet av allt kan låta lite udda, men lita på mig - det är fruktansvärt gott. Receptet ligger mycket närmare en fruktsallad än en traditionell kale sallad, men ett öppet sinne kommer att gå väldigt långt när man njuter av denna oortodoxa maträtt.

Du kan använda vilken typ av frukt du vill, men jag rekommenderar att du bor med banan, eftersom det gör en härlig bas för denna sallad med sin lilla sötma och silkesstruktur. Försök lägga till druvor, blåbär, mango, kiwi eller till och med körsbär. Kombinationerna av variationer på denna fruktiga kanel sallad är verkligen obegränsade!

Vad du behöver

Hur man gör det

Vägbeskrivning:

  1. Först hacka upp kale i bitformade bitar, cirka 1 till 2 tums bitar, och lägg i en stor skål. Salta kalen lämnar lätt och kasta. Blanda upp den strimlade kokosnoten, limejuice, olivolja, agave och malda linfrö i en separat, mindre skål tills den är mycket väl blandad.
  2. Massera dressingen (med dina mycket rena händer) i löven tills kale blir viss och jämnt belagd med förbandet. I en separat skål slänger du banan, jordgubbar, körsbärstomater, clementine, äppel och koriander tills de är väl blandade.
  1. Blanda frukten med den visade kale och sedan överst med den hackade avokado och lite mer av den torkade kokosnoten.
  2. Voila ... fruktig kale sallad!