Slow Cooker Island Barbecued Turkey Legs

Dessa välsmakande långkokta kalkonben är lätta på budgeten och full av smak. En sötsurssås med ananas ger dem en exotisk ösmak, och långsam spis är så enkelt att laga dem.

Gärna lägg till lite hackad grön lök eller en malet vitlöksklyfta till kalkonbenen för lite extra smak. Bell peppar bitar eller remsor skulle vara bra också.

Det är väldigt lite prep involverat. Ställ bara kalkonbenen i den långsamma kokaren, häll den enkla hemlagade såsen över dem och tryck på knappen. Gå om din dag och kom hem till en god måltid.

Servera dessa kalkonben med ris, nudlar eller potatis och ditt val av sidokostnad för en tillfredsställande vardagsmåltid.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smör lätt på den långa ugnskokaren.
  2. Ordna kalkonbenen i den långsamma ugnen och strö över salt och peppar.
  3. I en skål, kombinera de återstående ingredienserna; sked över kalkonbenen och vrid på benen väl. Täck och koka på LOW i 7 till 9 timmar. De kan falla ifrån varandra om de kokas för länge, så börja kolla dem för ömhet efter ca 7 timmar.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 2479
Totalt fett 94 g
Mättat fett 24 g
Omättat fett 31 g
Kolesterol 1,206 mg
Natrium 2 244 mg
kolhydrater 24 g
Kostfiber 1 g
Protein 363 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)