Hawaiian Pizza Grillad Ostrecept

Att ta en skiva ananas och skinka pizza är inget vanligt, men vad sägs om att förvandla denna maträtt till en exotisk grillad ost fylld med söta levande bitar av färsk ananas, kryddiga ringar av syltade jalapeños , mjölkiga strängar av smält mozzarella och en umami- esque tomatsås. Alla dessa ingredienser melodiskt kombineras för att hjälpa packa denna hawaiianska pizza stil grillad ost full av smak. Vill du ha mer protein? Lägg till lite skinka eller pepperoni - Hur som helst, denna smörgås är att dö för.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Börja med att montera smörgåsen. På en bit Texas toast, tillsätt hälften av osten. Lägg sedan ananas och jalapeños - mer eller mindre beroende på hur kryddig du gillar den. Lägg nu till kvarvarande ost.
  2. På den andra skivan med inget på den, smör tomatsåsen jämnt och stäng smörgåsen. Smör försiktigt båda sidorna av smörgåsen och lägg åt sidan.
  3. I en medelstort gjutjärnspanna, ta din smörgåssmörgås och låt den laga mat i några minuter på varje sida tills brödet börjar skarpa upp och övergångar till en guldbrun färg.
  1. När detta uppnåtts, vänd på smörgås och repetera. När båda sidorna har brunat och osten har smält helt igenom, ta bort smörgåsen från värmen och låt sitta i 1 minut så att osten kan tjockna upp och limma alla ingredienserna tillsammans.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 549
Totalt fett 46 g
Mättat fett 16 g
Omättat fett 18 g
Kolesterol 56 mg
Natrium 605 mg
kolhydrater 22 g
Kostfiber 2 g
Protein 13 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)