Vegansk Hummus Avocado Wrap

Letar du efter det perfekta sättet att göra en avokado-slinga, eller använd lite övre guacamole med en wrap-sandwich? Prova denna hälsosamma veganaffisch från California-stil avokado hummus wrap sandwich med hummus, avokado och sprit. Avokado toast kan vara den senaste matutvecklingen, men veganer och kalifornianer som älskar avokado har lagt till avokado till smörgåsar, rostat bröd och omslag i årtionden.

Här är det perfekta sättet att göra en enkel, hälsosam avokado-slinga till lunch. Du kan använda vegansk gräddeost i din wrap, men hummusen är mycket hälsosammare och mindre bearbetad, och lika smaklig. Och du kan lägga till några pickles eller pickle relish också.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Om dina mjölstortillor har varit i kylskåpet, ta dem upp till rumstemperatur genom att låta dem sitta ute i en timme eller två eller poppa dem i mikrovågsugnen i några sekunder (tio sekunder, toppar).
  2. Sprid hummusen i mitten av en mjölktortilla. Ordna andra ingredienser ovanpå hummus och linda upp det för en snabb vegetarisk och vegansk hummus smörgås wrap.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1806
Totalt fett 54 g
Mättat fett 16 g
Omättat fett 19 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 4 429 mg
kolhydrater 283 g
Kostfiber 30 g
Protein 47 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)