Leftover Pork and Potato Hash

Denna hash är en enkel stekpanna som är gjord med kvarvarande fläsklinne och tärnade kokta potatisar. Detta är ett gott sätt att använda rester, och det är ett utmärkt sätt att förlänga måltider och göra dem budgetvänliga.

Kondenserad grädde av svamp soppa används i detta recept, men grädde av selleri skulle göra en bra ersättare. Eller kanske du vill undvika bearbetade livsmedel och använd en kryddat mellansvit sås i stället för soppan och mjölken. Se nedan för en snabb hur-till.

Ärtor och morötter i isen gör det till en välbalanserad måltid, och de lägger till lite färg. Gussy upp den färdiga hasen med lite extra paprika och färskhackad persilja. En kastad sallad eller enkla klädda grönsaker skulle göra ett fint tillägg till måltiden, eller servera hasen med kex eller majsbröd.

Det finns gott om substitutioner och variationer för detta mångsidiga hashrecept, och jag har inkluderat några av dem i slutet av receptet.

Relaterat recept: Easy Ham and Potato Hash

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smält smöret eller margarinen i en stor stekpanna över medium låg värme. Smörj lök och selleri i smöret tills löket är mjukt, genomskinligt och gyllene i färg.
  2. Tillsätt kondenserad soppa, mjölk, Worcestershire sås och Tabasco sås eller grön paprikan till stekpannan med lök och selleri. Rör tills det är väl blandat. Tillsätt fläsk, tärnad potatis, kokta ärtor och 1 tesked paprika. Koka över låg värme i ca 10 minuter eller tills det är varmt och bubblande. Smak och tillsätt kosher salt och nybakad svartpeppar, efter behov.
  1. Strö över paprika och färskhackad persilja innan du serverar, om så önskas.

Tips och variationer

Du kanske också gillar

Corned Beef Hash med valfri kål och morötter

Southern Style Beef Hash, Baked

Pork Chop and Hash Brown Potato Bake