Wild Rice Gourmet Burgers

Wild Rice Gourmet Burgers är så lätt och så bra. Jag tittade igenom några av mina köttfärs recept för att få idéer för nya hamburgare och vild ris hoppade ut på mig. Burgarna är ömma, saftiga, nutty och smakrika. Jag lagar alltid mina hamburgare på bra sätt, så det är viktigt att ha något annat i hamburgaren så den färdiga burgeren är fuktig och saftig. Brödsmulor eller krackkrämer används oftast för detta ändamål, men vildt ris tillför en underbar smak och konsistens.

När du gör hamburgare, var noga med att du hanterar köttet försiktigt. Om köttbiffen fungerar för mycket, kommer burgarna vara tuffa. Och laga alltid nötkött och andra köttfärs till en temperatur på minst 160 ° F, vilket testas med en mattermometer.

Den läckra potatisallad på bilden är min mors potatisallad . Den salladen är ett utmärkt val för ett ackompanjemang till denna burgare; försök också koleslaw eller en ljus fruktsallad.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förbered och förvärm en gas- eller kolgrill. I en medium skål, kombinera nötköttet, vildt ris, honung senap och salt och peppar efter smak. Blanda noggrant men försiktigt.

Form biffblandningen i fyra patties och placera på en tallrik. Tryck en dimple i mitten av varje burger så att burgern blir platt när den grillas.

Grilla hamburgarna över medelstora kolar i 5 till 8 minuter per sida, vrid en gång tills en kötttermometer registrerar 160 ° F.

Ta bort hamburgarna från grillen, sätt på en ren tallrik, toppa med ost och täcka; låt stå i 5 minuter för att låta osten smälta.

Montera burgarna med sallad, senap, majonnäs, ketchup, avokado och hamburgare på rostat bröd. Servera omedelbart.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 581
Totalt fett 29 g
Mättat fett 13 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 165 mg
Natrium 481 mg
kolhydrater 24 g
Kostfiber 4 g
Protein 54 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)