Vanilj Maltad Milkshake Recept

För en viss generation kommer denna vaniljmalda milkshake att ge tillbaka minnen av att hänga på sodafontrin. Även för de av oss som aldrig haft den erfarenheten, längtar vi efter den rika, krämiga och dekadenta behandling som våra föräldrar eller morföräldrar berättade för oss om.

De sanna gammaldags läskfontänerna är borta, tillsammans med många andra aspekter av Main Street America. Du kan fortfarande få en stormaltad milkshake på en middag eller café där de bevarar det gamla hantverket eller på en ny hipsteranläggning där de vill höra tillbaka till den artisala eran.

Utöver nostalgi kan du vara hälsomedveten nog för att vilja smaken och munnen utan extra fett och kalorier. Hur kan du ha din malt och dricka det också? Detta recept är tillverkat med nedsatt fetthalt och lättmjölk. Till följd av detta är den här maltade skakningen inte riktigt så synd av en eftergivenhet som sin iskammare motsvarighet, och det är inte heller straw-defyingly tjock.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera ingredienser i en bländare burk eller en nedsänkning mixer bägare.
  2. Blanda tills gräddig, 10 till 20 sekunder.
  3. Överför till ett stort glas.
  4. Sätt in ett halm och njut av.

För att skaka tjockare, minska mängden mjölk något. För att göra det mindre tjockt, öka mängden mjölk något. Om glassen mjukas eller börjar smälta, kommer skakningen också att bli tunnare.

Varianter på vaniljmaltad Milkshake Recept

För att göra en chokladmaltad milkshake, tillsätt 2 msk chokladsirap innan du blandar.

Om du har andra smakämnen du föredrar att använda, kan du försöka att byta dem också. Du kan behöva justera mängden mjölk för att säkerställa att skakningen är med önskad tjocklek.

Vad är malt mjölkpulver?

Malt är en term för ett spannmål som sedan blivit uttorkat och torkat snabbt. Bygg är den typiska spannmål som används för att göra malt. Pulvret har en naturlig sötma och nutty smak. Maltat mjölkpulver är gjord med maltpulver, vete pulver och mjölkpulver. Ofta ingår socker och tillsatser som salt och matfärg, beroende på varumärke.

Ovaltine och Carnation är de typiska märkena av maltmjölkspulver som finns i amerikanska livsmedelsbutiker, medan Horlicks var det ursprungliga varumärket. Du kan hitta mjölkpulver i samma område i mataffären där du hittar mjölk i mjölk. Var säker på att du väljer slätten snarare än chokladversionen när du gör en vaniljmalt milkshake.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1001
Totalt fett 96 g
Mättat fett 60 g
Omättat fett 24 g
Kolesterol 299 mg
Natrium 195 mg
kolhydrater 21 g
Kostfiber 0 g
Protein 16 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)