Turkiet Pastrami

Turkiet Pastrami är ett fettfattigt alternativ till Biff Pastrami och det smakar lika bra. Denna metod är lättare än att göra ditt eget biff Pastrami .

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Blanda vattnet, brunt socker och salt i en kastrull. Koka upp, rör om tills saltet och sockret är upplösta. Avlägsna från värme och rör i 1 matsked (15 ml) hela svarta pepparkorn, timjan, vikblad, hela kryddnejlika och vitlök. Låt svalna. Placera kalkonbröst i en icke-reaktiv behållare och häll avkyld blandning över den. Se till att kalkonbröstet är helt täckt.

Täck och kyl i 48 timmar.

2. Förbered rökare för en rök vid ca 220 grader F / 105 grader C i 2 1/2 timmar. Kombinera enbärbär och grovmalt svartpeppar. Ta bort kalkonbröst från saltlösning och skölj under kallt vatten. Passa torrt med pappershanddukar och täcka med enbärbär-svartpeppar gnugga. Se till att du trycker på gnidningen i kalkonens yta. Placera kalkonbröst i rökare, hudsidan ner och rök i 2 till 2 1/2 timmar, eller tills den når en inre temperatur på 165 grader F / 75 grader C.

3. Avlägsna från rökare och låt svalna. Turkiet pastrami fortsätter att få smak så länge du lät det vila. Du kan pakka det tätt och kyla i upp till 1 vecka.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 69
Totalt fett 2 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 23 mg
Natrium 2 004 mg
kolhydrater 7 g
Kostfiber 1 g
Protein 7 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)