Tänk på detta innan du köper en juice eller smoothie-maskin!

Välja den bästa passformen för dina behov!

Här är de viktigaste funktionerna att tänka på innan du köper en juicer eller smoothie-maskin.

Smoothie eller Juice Machine

Det är verkligen inte en fråga om den ena eller den andra. Jag gillar båda. (För att se för och nackdelar med varje klick här .) Bara vet att en billig köksblandare inte fungerar. Morötter , betor eller andra hårda grönsaker blir en modig röra. Å andra sidan är din köksblandare väldigt användbar för att lägga till avokado och bananer som täpper till icke-kommersiella saftmaskiner.

Till skillnad från en mixer avlägsnar en saftmaskin det mesta av massan från frukt och grönsaker. För smoothies (som skapar en jämn dryck ur allt - hud, frön och allt), kommer en billig köksblandare inte att göra igen. För smoothies du vill ha en höghastighets mixer med minst 10.000 RPM. Smoothie och juice apparater finns i köksbutiker, Bed, Bath & Beyond, Costco och online. Förresten, Bed, Bath & Beyond har gratis frakt.

Typ av maskin

Centrifugal saftmaskiner slipa producera och sedan spänna saften genom att spinna den med höga varvtal - 10.000 eller mer varv per minut. Höga RPM-värden lägger till syre som förstör många näringsämnen, särskilt enzymer . Dessa maskiner är också bullriga och suger inte gröna mycket bra. Nya "långsamma" juicer har en mycket låg RPM - så lite som 45 - vilket ger mycket mindre syreförbrukning och näringsförlust. Långsamma juicers gör också ett bra jobb med grönsaker av alla slag som, även om bitterprovning, borde ingå i alla dina recept eftersom de är så fulla av näringsämnen.

En liten mängd kan läggas till varje juice eller smoothie recept utan att prova dåligt alls!

Garanti

Det finns verkligen inget behov av att köpa en "förlängd garanti" eftersom de bästa juicemaskinerna har 10 år eller bättre garantier. Leta efter maskiner med garantier som inte bara täcker motorn, utan också alla delar.

Verktyg och bilagor

Det behövs bara inte! De lägger till rengöringstid och tenderar att gå vilse. Undvik dem! De bästa juice- och smoothiemaskinerna behöver inga verktyg och tillbehör.

Matningsruta

Det här är den del där du matar producerar i maskinen. Om du har massor av små nyfikna barn ska det här röret vara tillräckligt lång så små fingrar kan inte bli väldigt långt. Ju större matningsröret desto större bitar producerar kan du mata det och därigenom sparar du tid att skära.

Kan diskas i diskmaskin

Du bör kunna tvätta alla delar i diskmaskinen bekvämt.

rekommendationer

Jag använder en bra långsam juicer tillverkad av Hurom. Men deras garanti är inte längre det bästa, varför jag nu föreslår Omega - lika bra med en enastående garanti. Breville är också en välgjord maskin. Prenumerera på online-tjänsten Consumer Reports för utmärkta recensioner. Min favorit resurs för detaljerade och ärliga jämförelser av alla juicer varumärken är John Kohler. Hans Discount Juicers hemsida är gratis och fylld med informativa råd, recensioner, jämförelsevideos och till och med ett bra diagram - enligt min mening är han den bästa resursen för råd och rabatter. Den bästa smoothieapparaten är Vitamix, enligt en majoritet av smoothieexperter.

Jag använder en NutriBullet för mina smoothies som kostar mig $ 80 på Bed, Bath & Beyond - det är en av de billigare smoothie-maskinerna och det är helt enkelt bra.

recept

När du köper en maskin ska det komma med några enkla recept för att komma igång. Det här kan vara en användbar guide så att du inte slösar bort tid och dyra producera på fruktansvärda provsmakningskombinationer! Det finns recept som ökar din energi, hjälper dig att gå ner i vikt, avgifta och rengöra din kropp och rikta in särskilda sjukdomar.