Super Rökare Sweet and Spicy Chicken Wings

Dessa kycklingvingar är en av de mest populära aptitretare på Super Smokers BBQ. Sweetness kommer från honung och sparken kommer från att använda den hetaste, spiciest grillsås som dina smaklökar kan hantera. Du kommer att behöva äppeltips och en engångspanna för detta recept.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Gör en torr gnugga genom att sikta peppar, lökpulver, chilipulver , vitlökspulver och kryddat salt i en skål för att blanda.

2. Placera kycklingvingarna i en stor återförslutbar plastpåse. Häll i torrgnid och skaka för att belägga vingarna väl. Marinera i minst 30 minuter (vid rumstemperatur) eller så länge som 24 timmar (i kylskåp).

3. Förbered kol med 3 kg kol. Se till att kolerna ligger i en hög till ena sidan av grillen eller rökaren.

Efter att kolen har blivit vit, lägg 2 koppar av blötläggda och dränerade äppelflis på höns med kol. Ställ vingarna på gallret så att de kommer att laga mat genom indirekt värme - med andra ord, inte över kolen - och röka i 25 minuter. Vänd vingarna och röka i ytterligare 20 till 25 minuter.

2. Blanda honung, grillsås och äppeljuice tillsammans i en liten kastrull. Koka över medelhög värme tills den värms upp, ca 2-3 minuter.

3. Placera vingarna i en engångspanna och häll den varma såsen över vingarna. Tossa till kappa jämnt. Täck och rök i ytterligare 20 till 30 minuter, rör om så småningom tills glasyren är klar som du gillar den. Om du använder en grill kan du flytta aluminiumpannan direkt över kolen medan du glasar på vingarna. Kycklingvingarna är fullt kokta när den inre temperaturen når 175 grader F.

4. Ta bort från värme och servera.