Super Quick Healthy Vegetable Frittata Recept

Vegetabiliska Frittata gör en supersnabb, utsökt maträtt som också råkar vara frisk också. Det kan inte vara en klassisk brittisk mat, men det är en som är älskad här.

Vad är inte att älska, eftersom Frittata kan ätas varmt med en salladsalat, eller lämnas för att svalna och gör en bra lunchboxbehandla eller skivas för picknick s och fester.

Frittata är också mångsidigt. Du kan spela med innehållet så mycket som du vill så dra ut dina eller barnens favoriter och gör en bra maträtt som alla kommer att älska.


Vad du behöver

Hur man gör det

Anmärkningar:

** För en Frittata kan du använda alla kokta grönsaker du måste hand eller använda, vilket gör det till en överraskande billig maträtt. Favoriter är kallskurda potatis, paprika, courgetter (courgetter) och strimlad purjolök. Du är begränsad i vad du kan skapa endast av din fantasi. Det är därför detta Frittata är så älskat.

Frittata är italiensk ursprung (en ge bort med namnet) men översätter så bra in i köket som det är ett idealiskt sätt att använda kvarvarande grönsaker. Var så uppfinningsrik som du vill. I Storbritannien göres resterna av en Sunday Roast ofta till en Bubble and Squeak. Varför inte ge en Frittata en gå istället?

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 259
Totalt fett 13 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 226 mg
Natrium 222 mg
kolhydrater 22 g
Kostfiber 3 g
Protein 15 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)