Klassiskt italienskt Sub Sandwich Recept

Alla älskar en fullt laddad italiensk subpackad full av italienska kött, salta ostar, färska grönsaker och smakrika dressingar - så varför försök inte göra en själv för att göra din lunchtid mer spännande!

tips:

  1. Beroende på hur hungrig du är kan denna tjocka smaksamma smörgås mata upp till 2 eller 4 personer.
  2. När denna smörgås sitter börjar smakerna smälta och göra det mer smakfullt över tiden. Om du väntar på att äta den, se till att den sitter fast i slaktare eller vaxpapper så ingredienserna stannar kvar och smörgåsen blir inte soggig.
  3. Har du inte dessa exakta ingredienser till hands? Inga problem! Eventuella variationer av italienska ingredienser kommer att göra. Experimentera med en blandning av olika lunchkött för att se vad du gillar bäst. Försök att använda olika grönsaker och ostar som en trevlig pickle-y giardiniera med färsk mozzarella eller rostade paprikor med asiagoost.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Använd en serrated kniv för att skära den italienska underrullen i hälften.
  2. Placera underrullen i mitten av ett ark vax- eller slaktpapper och dryck in brödets insida med italiensk vinaigrette och balsamvinäger.
  3. Därefter tillsätt provolon, skinka, mortadella, Soppressata, tomater, lök, sallad, bananpeppar och salt och peppar.
  4. Torka smörgåsen tätt i slaktpapperet och skiv smörgåsen i 4 fjärdedelar. Ät nu eller sätt fast i mer slaktpapper tills du är redo att äta.