Ranchero Ranch Dressing

Vad vi nu vet som ranch dressing uppfanns av Steve Henson, en ranchägare i Kalifornien på 1950-talet. Han kommersialiserade så småningom sin signatur sås, och ranch dressing tog verkligen av i USA och Kanada på 1980-talet. Numera är ranch ett av de mest populära kryddor i landet, som används som ett dopp eller en sås för alla typer av snabbmat samt en dressing för salladssallader.

Som händer med mest någon amerikansk mat som är populär och bra, kan ranch dressing, redan utmärkt, göras ännu bättre genom tillsats av en mexikansk ingrediens eller två. Prova det här grundläggande receptet, spela sedan lite med proportionerna och / eller ingredienserna för att utveckla din helt egen signatur ranch dip / dressing / sås.

Vad du behöver

Hur man gör det

Blanda med mjölk, mjölnäs och gräddfil i blandningskål tills den är jämn. Tillsätt torr ranch dressing mix och resterande kryddor; vispa igen tills det är smidigt och alla kryddor blandas jämnt. Placera blandningen i en täckt behållare och kyl i minst en timme så att förbandet kan tjockna och kryddorna har tid att släppa sina smaker.

Sked din läckra Ranchero Ranch Dressing i en eller flera små krukor eller serveringskålar.

Häll på sallader eller använd som doppsås ( se förslag nedan ).

Variationer på Ranchero Ranch Dressing

Om du vill gå lite snyggare, tänk på att göra ett eller flera av följande med din dressing / dip:

Vad är bra med Ranchero Ranch Dressing?

Salladsallader älskar ranch dressing, men det finns så många andra saker som denna sås kan användas till. Här är några för att få ditt tänkande lock kickstarted:

Redigerad av Robin Grose