Southern Style Butter Yeast Rolls Recept

Degen för dessa stora smaksatta smörgåsar är mjuk och lite klibbig, så det rekommenderas en stativblandare med en degkrok. En kraftig bärbar handblandare med degkrok skulle fungera också.

Form som anges eller formas i klöverform och baka i muffinkoppar.

Du kan frysa dessa mjuka och läckra rullar; återuppvärmning i folie vid ca 325 F tills det var varmt.

Vad du behöver

Hur man gör det

 1. Smör en 9-by-13-by-2-tums bakpanna.
 2. I skålen av en elektrisk stativ mixer, kombinera jäst med den varma mjölken. Låt stå i en minut eller två.
 3. Tillsätt mjölet, ett stort ägg, 2 tsk salt, socker och smält smör. Använd en degkrok, blanda på låg hastighet tills den kombineras. Öka blandarens hastighet till medium och fortsätt att blanda i 15 minuter, tillsätt små mängder (en tesked eller två i taget) av mjöl, för att uppmuntra deg från skålens sidor.
 1. Vrid degen ut på en lättmjölad bräda och knä några gånger för att bilda en boll. Placera bollen av deg i en oljad skål. Vänd på olja på båda sidor. Täck noggrant med plastfolie och låt upp i en varm plats i ca 1 timme, eller tills det fördubblats i bulk.
 2. Vänd ut på en lättmjölad bräda. Forma degen i bollar, ca 1 1/4 ounce vardera. Placera i stor bakpanna för att göra cirka fem rader av fyra (20 rullar). Eller använd en stor smält gelérulle eller halvplåt och gör 1 ounce rullar, vilket ger ett litet utrymme mellan raderna för att bilda en mer rektangulär rulle (cirka 24 rullar).
 3. Täck lätt med en ren handduk och låt upp i en varm plats i 20 till 30 minuter.
 4. Värm ugnen till 375 F.
 5. För äggtvätten, vispa ett ägg med 1 tsk vatten och en nypa salt tills det är väl blandat. Torka försiktigt de övre delarna av rullarna med äggtvättblandningen.
 6. Baka i 15 till 20 minuter tills guldbrun och rullarna är ihåliga när de tappas. Den interna temperaturen bör vara ca 190 F på en snabbläst mattermometer.
 7. Servera jästrullarna varma med smör.
 8. För att värma upp, rulla rullarna i folie och värma i en förvärmd 325 F-ugn bara tills det är varmt.

Fler recept

Middagsrullar

Sweet Potato Rolls

Kanelrullar med Vaniljpudding

Hemlagad Slider Bullar

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 191
Totalt fett 10 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 70 mg
Natrium 642 mg
kolhydrater 20 g
Kostfiber 2 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)