Snabbt och enkelt Raw Vegan Salsa Recept

Detta är en hemlagad salsa ingredienser med alla färska och råa vegan ingredienser, så det är perfekt för sommaren när allt är i säsong.

När tomater är mycket, och tiden är av kärnan, kommer enkla och snabba recept som det här ganska praktiskt. Färsk, hemlagad salsa smakar världar bättre än de köpta sorterna. Men det betyder inte att du alltid kommer att ha alla ingredienserna till hands.

Med ingenting annat än färska hackade tomater, vitlök, lime, lök och några kryddor är detta den perfekta vegetariska, vegan och glutenfria salsan, och är även lämplig för en rå vegan diet också. Om du behöver en rå vegan aptitretare, mellanmål eller lätt måltid, prova den här råa vegan salsan, serverad med antingen hackade färska grönsaker, hemlagad rå vegan linskramper eller, för något lite annorlunda, prova dessa hemgjorda råa vegansk majsflis .

Nytt att äta rå eller bara utforska den råa kostdieten? Här är några enkla tips för att komma igång med att äta rå.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en stor skål, kombinera de hackade tomaterna, malet vitlök, havssalt och lime. Sedan lägg till vad som helst valfritt ingredienser du väljer att lägga till: färskhakad koriander, malet rödlök, malda kummin, chilipulver, cayennepeppar och malet jalapenoprika eller annan chilipeppar.
  2. Blanda försiktigt för att kombinera väl, sedan kyla tills det är klart att servera.
  3. Om du kan förbereda denna färska hemlagad rå salsa i förväg, desto bättre, så att smakerna kan utvecklas fullt ut. Chill i minst en timme, om du kan, och lägg till lite mer färskhackad koriander på toppen precis innan du serverar. Delish! Njut av din enkla och lätta hemlagad rå salsa!
  1. Servera din råa salsa med dessa hemlagade råa veganhackkakor , eller dessa hemlagade råa vegansk majsflis eller vid sidan av (eller inuti) dessa råa veganburritosalatlök .
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 39
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 85 mg
kolhydrater 9 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)