Slow Cooker Pork Roast With Vegetables

Det här läckra receptet med en skål med smörgås med långvarig köksfläskgrädde med grönsaker kombinerar en lammbröd med massor av grönsaker, kryddat till perfektion med allspice och äppelsmör. Det är den perfekta måltiden för en höstmiddag när det regnar ute och vinden blåser.

Apple smör är tillverkat av äpplen som har kokats ner tills såsen är tjock och rik. Det lägger till intensiv äpple smak, en liten sötma och lite tartness till detta hjärtliga recept.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Stänk fläskstegen med mjöl och salt.
  2. Värm oljan i en kraftig stekpanna och sauta fläskbrädet tills det är brunt på alla sidor, vrid ibland. Detta bör ta cirka 10 minuter.
  3. Medan det är matlagning, klippa ekollonkvashen i 8 kilar och ta bort fröna. Skal inte. Skala sötpotatisen och skär i bitar. Placera squash och sötpotatis i en 6 till 7-kvart långkokare. Topp med den bruna fläskspisen.
  1. Blanda ihop en äppel smör, pepparrot, majsstärkelse, allspice, peppar, kycklingbuljong och timjan i en liten skål. Häll i långsam spis på maten.
  2. Täck crockpotten och koka på låg i 7 till 9 timmar eller tills fläsk och grönsaker är ömma. Skiv fläsk och servera med grönsaker och sås.

Näringsinformation

Kalorier: 410
Fett: 12 gram
Natrium: 200 mg
Vitamin A: 100% DV
Vitamin C: 30% DV

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 372
Totalt fett 15 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 8 g
Kolesterol 58 mg
Natrium 378 mg
kolhydrater 40 g
Kostfiber 3 g
Protein 20 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)