Slow Cooker Honung och Ginger Ale Ham

Denna lätta långa kokskinka är lagad med grönsaker och en smakfull glasyr. Den lätta glasyren är gjord med honung och kryddor. Ginger ale är matlagningsvätskan för denna skinka, som själv gör en utsökt marinad.

Använd en helt kokt skinka i detta recept. En helt kokt skinka ska tillagas till en inre temperatur på 140 F. Om du är i tvivel, kolla med en snabbläs termometer som sätts in i mitten av skinkan, utan att röra på benet.

Känn fria att laga sötpotatisen separat. Gör bakade sötpotatis eller en sötpotatisgryta för att gå med skinkan.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skura sötpotatisen och trimma. Dela på hälften.
  2. Skala morötter och skiva diagonalt i 2-tums längder.
  3. Placera grönsaker på botten av crockpotten, lägg skinken på toppen och häll sedan gingerölen överallt.
  4. Täck och koka på LOW i ca 5 till 7 timmar, eller tills grönsaker är bara ömma. Blanda i ca 2 msk vätska från grytan med glasyringredienserna i en smörad mätkål. häll över skinkan. Fortsätt laga på LOW i 1 timme, basta ofta.
  1. Skiv skinka i tunna skivor och servera med de lagade grönsakerna.

Expert Tips

Om grönsakerna redan är ganska ömma, ta dem antingen till en bakfat, täcka och håll dem varma i en ugn på 170 F till 200 F eller flytta skinkan till en bakfat och avsluta matlagning under glasning i en 350 F-ugn för ca 30 minuter.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 370
Totalt fett 14 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 111 mg
Natrium 1,982 mg
kolhydrater 30 g
Kostfiber 2 g
Protein 31 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)