Slow Cooker Italian Beef Recipe

Italiensk nötkött har länge varit en långsiktig köksrecept favorit, och den är fylld med smak. De italienska stiliga grönsakerna - Giardiniera och Pepperoncini - och torr italiensk salladsdressing är ingredienserna som ger denna maträtt sitt namn.

Nötköttsteget är långsamt kokt till perfektion med syltade grönsaker, italiensk salladsdressingblandning och köttbuljong. Detta är en fantastisk maträtt för tailgating eller en matchfest i hemmet. Denna version använder kondenserad nötköttbuljong, men en lågkvalitativ låg natrium eller osaltad köttbuljong kan också användas. Bara minska det för att koncentrera smakerna. Se tips och variationer för mer. För saftigt, ömt nötkött som lätt strimlar, använd en mager chuckbröd, bottenrunda eller rumpsteg. Lean beef roasts är bäst tillagade i ugnen.

Servera det strimlade nötköttet från den långsamma kokaren tillsammans med mjuka rostade bröd .

Monicas italienska nötkött är ett liknande recept med pepparoncini, öl och salladsdressblandning, och Pams italienska nötkött är en annan variation gjord med en tjockare sås.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera nötköttet i en 3 1/2 till 5-kvart långkokare . Kombinera Giardiniera, pepperoncini paprika, torr salladsdressblandning och kondenserad köttbuljong.
  2. Tillsätt all blandning till crockpot.
  3. Täck och koka på LOW i ca 9 till 11 timmar, eller tills nötköttet är mycket ömt.
  4. Använd en gaffel för att skaka för smörgåsar och servera med crusty italienska rullar eller crusty bröd.

variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 322
Totalt fett 13 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 101 mg
Natrium 138 mg
kolhydrater 18 g
Kostfiber 7 g
Protein 37 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)