Crock Pot Reuben Gryta Med Corned Beef

Denna Reuben gryta är en kombination av namngiven smörgås ingredienser, alla lagrade och långsamt kokta till perfektion. Använd Deli-skivad majsbiff, konserverad corned beef eller ditt eget hemlagad corned beef i denna crock potten gryta.

Den klassiska Reuben smörgåsen innehåller lager av corned beef, surkål och schweizisk ost på rågbröd. Sandwichen innehåller traditionellt ryskt dressing, men Tusentals dressing är ett annat populärt val. De två dressingarna är likartade, men rysk dressing är lite spicier än den sötare Thousand Island dressing. Använd antingen en i detta recept.

Gå vidare och bli kreativ! För en Rachel-stil gryta, gör denna maträtt med pastrami eller kalkon istället för corned beef. Eller använd skinka eller rökt korv i receptet om det är vad du har till hands. Osten är en annan ingrediens som kan modifieras. Använd gärna shredded cheddarost, eller använd Muenster eller Gruyere i disken. Om du njuter av smak av kargenfrön , strö en matsked eller två över surkålblandningen. Fröna kompletterar smakerna av surkålen och corned beefblandningen snyggt.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smörj botten och sidorna på långmatningsfacket.
  2. Töm surkålet delvis och sked det i långsam spis.
  3. Skiva eller tärning corned beef.
  4. Tillsätt surkålen med corned beef och tillsätt sedan den strimlade schweiziska osten.
  5. I en skål, kombinera mayonnaise och Thousand Island dressing; blanda väl.
  6. Sprid dressingblandningen över ostskiktet.
  7. Skiv tomaterna och ordna skivorna över dressingblandningen.
  1. Täck och koka på låg i 5 till 7 timmar.
  2. Smält smöret i en stor stekpanna över medelvärme. Tillsätt brödsmulorna och koka tills de är guldbruna, ständigt rörande. Stänk brödsmulorna över grytan strax före servering.

* Om du använder konserverad corned beef, sätt det i kylskåp några timmar i förväg eller dagen innan för att kyla noggrant. Corned beef kommer att skära eller tärning mycket lättare när det är kylt.

tips

För att göra detta till en ugnsbakad gryta, lägg ingredienserna i en smurt bakfat. Smält smöret och kasta det med brödsmulorna. Baka i en 350 F-ugn i ca 30 minuter, eller tills grytan är varm och bubblande och brödsmulorna har brunat.

Hemlagad Thousand Island Dressing: Kombinera 2 matskedar majonnäs med 2 tsk ketchup, 2 teskedar av söt picklerecept, ett streck vitlökspulver och en nypa salt. Blanda väl och använd som ersättning för Tusentals dressing i detta recept.