Slow Cooker Beef Short Ribs med Tomat Sauce Recept

Det är så lätt att göra anbud, saftiga, biffiga revben i långsam spis . Det här receptet på nötköttens korta revben innehåller knappsocker, morotbitar och en tjock tomatsås. De är en särskilt riklig måltid serveras ovanpå en höjd av hemtrevliga potatis . Det är inte nödvändigt att först bringa de korta revbenen i stekpannan, men så lägger djupet till smaken på denna maträtt.

Matlagningsutrustning som behövs: Köksskala , grönsaksskalare, kockkniv, skärbräda , mätbägare, måttskedar, pannkakspanna eller bakplåt, 6-tals långkokare , mixskål , skänk

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera en ugnshållare ca 6 inches under värmekällan och förvärm pannan. Placera de korta revbenen på en plåt täckt med aluminiumfolie. När ugnen är varm, bruna de korta revbenen under broilern, vrid ribban tills varje sida är jämnt brunad, ca 12-15 minuter totalt.
  2. Smaka revbenen med salt och peppar. Lägg i en stor (6-kvarts) långkokarkrok, placera morötter, svamp och skalot, kasta med en sked för att kombinera. Placera de korta revbenen ovanpå grönsakerna.
  1. Blanda tomater, tomatpasta, Worcestershire-sås, brunt socker eller lönnsirap och cidervinäger i en blandningsskål. Häll tomatblandningen jämnt över revbenen. Täck och sätt långsam spis till högt. Efter 1 timme sänker du långsammare inställningen till lågt. (Alternativt, sätt in slow-cooken till låg inställning och lämna den låga för hela tiden). Om möjligt, kontrollera efter 3 eller 4 timmar för att se till att korta revben är nedsänkt i tomatblandningen.
  2. Koka under 6 1/2 till 7 1/2 timmar. Korta revben görs när köttet är ömt och lätt drar eller faller av benet. Slå av den långa ugnen, låt sitta i 5 minuter, ta försiktigt bort så mycket fett från ytan som möjligt med en sked. För att servera, ladla en bit nötkött, tillsammans med morötter och svamp och tomatsås, på en bädd av krossade potatis eller smörgad äggnudlar.

Obs! Om du har rester kan du göra det till en läcker ragu för pasta. Dra bara allt kött av benet och stryk det. Om såsen är för tunn, lägg till några matskedar tomatsås eller tomatpasta när du värmer den. servera den kastade med lagrad eller hemlagad pasta , som tagliatelle eller papardelle och strö generöst med parmesanost.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 864
Totalt fett 60 g
Mättat fett 26 g
Omättat fett 28 g
Kolesterol 202 mg
Natrium 272 mg
kolhydrater 24 g
Kostfiber 6 g
Protein 58 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)