McDonalds sockerfria Vanilla Iced Coffee Review

För det mesta är denna McCafe-drink en vinnare

Att ta en kaffe på språng är lika typisk en morgonritual som att borsta tänderna eller göra din säng. Oavsett om den här koppen joe kommer från ditt kök, hörnet bodega, eller en stor kedja som Starbucks, hjälper kaffe många människor att börja sin dag. Om du är en av dessa människor, erbjuder McDonalds ett bra alternativ för att få en koffeinfix medan du håller ditt sockerintag nere-McCafe's iskaffe med sockerfri vaniljssirap.

Även om det inte är tekniskt sockerfritt, med endast 1 till 2 gram socker, är denna uppfriskande dryck en hemlöpning.

McDonalds förenar smaksatta kaffesången

Runt 2008 gick McDonalds in i dryckeslaget mot Starbucks och Dunkin Donuts och började erbjuda smaksatta iskaffe som hasselnöt, karamell och vanilj. Det var också en tid då McDonalds rörde sig mot hälsosammare alternativ, så en sockerfri vaniljsmak gjorde perfekt känsla. Den har cirka 10 procent av sockret, 50 procent av kalorierna och 40 procent av kolhydraterna jämfört med den vanliga versionen .

Alla dessa fördelar är förutom McDonalds sockerfria vaniljkokt kaffe lika bra som ett vanligt iskoffe. Detta sukralossötta franska vaniljkaffe har en ljus karamellfärg med jämn konsistens och konsistens, och kaffens smak är fast medan vaniljsmaken är behaglig stark utan någon artificiell eftersmak.

Det sockerfria vaniljglasset ska vara på nästan alla McDonalds menyer.

Fördelar och nackdelar med denna iskaffe

Förutom de goda smaken och hälsofördelarna med detta smaksatta kaffe, är den övergripande designen och förpackningen också på plats, vilket gör att du kan njuta av en mycket trevlig dryck varje dag på dagen. Men det är inte att säga att det inte finns några negativ.

Det finns en inkonsekvens i förberedelsen av McCffes sockervarliga vanilj kaffe på olika ställen-det har varit gånger att kaffet brändes, eller för mycket sötningsmedel hade lagts till, vilket drastiskt förändrade dryckens smakprofil. Dessutom erbjuder inte alla platser fett eller skummjölk och kommer att använda creamer istället, vilket gör att det borde vara en kaloridryck som börjar med din dag.

Som ett resultat av allt detta kan man beställa eller missa att beställa detta smaksatta iskaffe. Men om du kan få det som det var tänkt, är det säkert att kaffet är tillfredsställande.

Nutrition Fakta om drycken

Så länge du lägger till fett eller skummjölk till ditt sockerfria vaniljkorkat kaffe, kan du sopa bort ganska mycket skuldfri. Men om din plats ger dig creamer istället, kommer du att dubbla dessa kalorier, gå från 60 till 120, så se till att fråga.

Per varje 8-ounces kopp finns 80 kalorier, 41 kalorier från fett, 4,5 g totalt fett, 3 g mättat fett, 0 g fleromättat fett, 0 g monoättat fett, 15 mg kolesterol, 65 mg natrium, 0 mg kalium, 9 g kolhydrater, 0 g dietfibrer, 1 g socker, 1 g protein.