Slow Cooker Apricot Chicken

Detta enkla fyra ingrediens kycklingrecept är alltid en träff. Prova att göra detta med sockerfria konserver och en lätt rysk dressing . Det här är utsökt med ris eller potatismos.

Lägg en garnering av rostade mandlar till kycklingen och servera den med ris eller potatis. Sidrätter förslag inkluderar ångad broccoli, spenat eller gröna bönor.

Denna kyckling kräver frusna kycklingbröst, men det rekommenderas inte av livsmedelssäkerhetsexperter, särskilt om du lagar mat för småbarn, äldre eller gravida kvinnor. Om du börjar med korrekt avfrostad kycklingbröst, koka i ca 4 till 6 timmar på lågt, eller tills kycklingen är klar. Om du använder frysta eller delvis frysta kycklingbröst, laga dem högt i en timme innan du drar potten för lågt.

Vad du behöver

Hur man gör det

I en skål, kombinera aprikosbehållare, rysk dressing och lök soppblandning; blanda väl. Placera kycklingen i långsam spis och täck med aprikosblandning. Täck krukan och koka på HÖG i 1 timme. Vänd till låg och laga i 3 till 4 timmar längre, eller tills kycklingen är grundligt kokad.

Servera med ris eller potatis med garnering av skivade rostade mandlar, koriander eller persilja.

Rostade mandlar

Ugn: Sprid de sliverade mandlarna ut på ett rimmat bakplåt. Baka i en förvärmd 350 F-ugn i 10 till 14 minuter, eller tills muttrarna är lättbruna, rör om och vänd varannan minut.

Stovetop: Värm en torsk på över medelvärme. Tillsätt nötterna och koka, omrör, tills de är guldbruna, ca 4 till 7 minuter.

Du kanske också gillar

Långkokare Söt och sur kyckling med ananas

Söta och sura kycklingbröst

Ferska glaserade kycklingbröst