Lätt Slow Cooker Chicken Grill

Benlösa kycklingslår gör utsökt grill, och de har mindre än hälften av fettet och mycket färre kalorier jämfört med fläskskulden. * Detta recept är gjord med kycklinglår och en god hemlagad grillsås .

Använd den hackade eller strimlad kycklingen för att göra smörgåsar eller glidare med dillpipskivor och nyframställd coleslaw på sidan.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Sätt kycklinglåren i en matpåse. Kombinera mjölet, 1/2 tsk vitlökspulver, salt, peppar och ett streck cayenne. Sätt mjölblandningen i påsen och skaka för att belägga kycklingbitarna.
  2. Värm smöret och oljan i en stor stekpanna över medelvärme. Lägg kycklinglåren och bruna på alla sidor.
  3. Under tiden kombinera såsingredienserna i en liten kastrull. Blanda blandningen till en simmer, omrör ofta. Simma i 1 minut, ta bort från värmen.
  1. Lägg de bruna kycklinglåren i den långa ugnskokaren. Häll ungefär 1 kopp av den varma grillsåsblandningen över kycklingen och vänd på alla delar noggrant.
  2. Täck och koka på LOW i 5 till 7 timmar, eller på HIGH i ca 3 till 4 timmar. Kycklingen ska enkelt smutsas med en gaffel. Skaka eller hugga kycklingen.
  3. Servera den strimlade kycklingen med rostade bullar eller skjutbullar med dillpipor och coleslaw på sidan.

* Calorie och fett jämförelse, enligt Calorie Count

Boneless Skinless Chicken Lår (4 uns); 170 kalorier, 11 g totalt fett

Boneless Pork Shoulder Roast (4 uns); 290 kalorier, 23 g totalt fett

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 386
Totalt fett 17 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 95 mg
Natrium 794 mg
kolhydrater 27 g
Kostfiber 1 g
Protein 32 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)