Slow Cooker Grillbönor

Dessa starka grillbönor kokas långsamt i flera timmar med några läckra ingredienser. Prova detta recept nästa gång du har en cookout. Inte bara är de smakrika och folkmassan tilltalande, men du sparar tid för att förbereda andra aspekter av måltiden.

Vad du behöver

Hur man gör det

I en stor stekpanna, laga baconstycken över medelhög värme. När du har kokat igenom, ta av och sätt på en pappershandduksfodrad platta. Ta bort allt utom 1 matsked gjord baconfett från stekpannan. Tillsätt hackad lök och koka över medium värme i 3-4 minuter. Tillsätt vitlök och laga mat i ytterligare en minut. Till det, lägg till nötköttet och koka i 6-7 minuter eller tills köttet är väl brunat. Köttet ska vara nästan klart, men inte överdrivet.

Det fortsätter att laga mat i långsam spis. Töm något fett från köttet. Tillsätt tillagad bacon och nötkött med lök och vitlök blandning till långsam spis. Tillsätt alla fyra burkar bönor, tärnad jalapeno, salt och svartpeppar. I en medium skål kombineras ketchup, rotöl, brunt socker, flytande rök och ättika. Häll över kött och bönor. Rör ett par gånger och täck långsam spis. Koka grillbönor över låg värme i 6 timmar. När du har kokat igenom, öppna locket och ge bönorna en bra rörelse. Ställ in för att värma och servera med din favorit grillade kött och andra rätter. Dessa bönor är faktiskt hjärtliga nog att serveras på egen hand. Om du inte är ett fan av root beer, använd din favorit cola istället.

Förvara kvarvarande bönor i en lufttät behållare i kylskåpet i upp till 3 dagar efter den första förberedelsen. De kan också lagras i frysen i upp till 3 månader.

Du kan göra dessa bönor en dag eller två i förväg och lagra i kylskåp tills det är dags att servera. Enkelt lägg bönor tillbaka i långsam spis och sätt på låg i 2-3 timmar. Du kan också återvärma dem på kaminen eller ugnen om du är kort i tid. Tillsätt lite vatten till bönor om såsen har förtjockats för mycket. Cirka 1/4 kopp / 80 ml, borde göra tricket. Lägg till mer om det behövs.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 757
Totalt fett 36 g
Mättat fett 12 g
Omättat fett 15 g
Kolesterol 151 mg
Natrium 1 599 mg
kolhydrater 48 g
Kostfiber 8 g
Protein 59 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)