Rudolph Renar Pannkakor

Försöker du ta reda på vad du ska göra för en festlig frukost eller julmorgonbrunch? Dessa renar pannkakor är det perfekta alternativet! Super kul och bedårande, de är hanterbara för alla hemkockar och kräver inga specialverktyg. Vi är säkra på att både barnen och vuxna i ditt hushåll kommer att bli kär i dessa söta små renar på deras frukostplattor!

Nedan ingår en hemlagad pannkaka recept, men du kan också enkelt använda en färdig pannkaka mix. Följ bara anvisningarna på rutan.

För att göra det själv, var god att ersätta maraschino-körsbären för en jordgubbe eller hallon om du vill. Oavsett vilken röd bär du har till hands för att få Rudolphs näsa alight. Du kan också ersätta marshmallows för två dockor med vispgrädde , och chokladchips kan också ersättas med små blåbär om du vill ha något lite mer fruktbart. När du har gjort din version av dessa pannkakor, servera med lönnsirap och smör, eller bara njut av dem som det är!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm upp en gjutjärnspanna eller panna på medium värme innan du börjar. Få det trevligt och varmt och var så beredd att skruva ner det till lågt innan du lagar pannkakorna.
  2. Medan pannan värms, slå ihop ägget, mjölken och smält smöret. Om du lägger till vanilj, lägg till den även vid den här tiden. Se till att smöret inte är varmt när du kombinerar det med ägget.
  3. Därefter piskar mjöl, bakpulver och salt i en medium skål. Häll den våta blandningen över den torra blandningen och rör om för att bilda en klumpig smet. Låt det sitta i ungefär fem minuter. Det kommer att puffa upp; Om det är för tjockt, lägg till lite mer mjölk.
  1. Tillsätt lite smör eller olja till grillen innan du lagar mat. Sänk sedan värmen på grillen till medelstora.
  2. Häll ca en halv kopp smet på den heta grillen för att göra rena ansiktet med en flytande mätbägare eller sked. Gör det som en stor oval form. Häll ca 1/8 kopp smet på grillen för att skapa vardera öronen. Koka pannkakorna i några minuter per sida och vänd sedan. Avsluta matlagning och ta bort från grillen.
  3. Placera pannkakorna i en 200 F-ugn för att hålla dig varm medan du slutar göra resten av pannkakorna.
  4. Ordna rensens ansikte och öron på en tallrik. Sätt två skivor bacon på toppen av huvudet och mellan öronen.
  5. Skär marshmallowsna i halva för att skapa ögonen. Placera ögonen på den stora ovala och placera en chokladchip på varje marshmallowhalva för att skapa eleverna. Placera en maraschino körsbär i botten av varje ansikte för att skapa näsan.
  6. Servera med lönnsirap eller pulveriserat socker och smör om så önskas.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1702
Totalt fett 113 g
Mättat fett 66 g
Omättat fett 35 g
Kolesterol 66 mg
Natrium 619 mg
kolhydrater 146 g
Kostfiber 28 g
Protein 26 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)