Rostad Vegetabilisk Quiche Recept

Det här klassiska quiche receptet är det perfekta fordonet för att använda överblivna rostade grönsaker . De livfulla färgerna och smakerna på denna läckra quiche kommer säkert att bli en favorit hos familjen.

Att vara en imponerande mittpunkt gör denna rostade vegetabiliska quiche också en underbar jul eller annan semester eller speciell händelse huvudrätt för vegetarianer . Om du inte hittar hällkräm (20% smörfett), prova nästa bästa sak. I staterna skulle det vara en halv och en halv (18% smörfett).

Så vad är en quiche? På sin mest grundläggande är det en smaklig ostkonserverad paj som kan tillverkas med en svimlande mängd fyllningar - skinka, bacon, lök, svamp, skaldjur, sparris eller andra grönsaker, och listan fortsätter.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 350F (180C). Placera en bakplåt i ugnen.
  2. Att göra bakverkskalan: Använd bakverk till linjens botten och sidan av den räfflade flanburken. Tryck försiktigt på konditoriet upp mot sidorna, se till att det inte finns några luftbubblor. Trim för att passa. Prickbas med gaffel. Placera i frys i 15 minuter eller till fast.
  3. Linje bakverk med folie och tillsätt bakpärlor eller okokt ris till bakblinda . Sätt in tenn på bakplåten i ugnen och baka i 10 till 15 minuter eller tills gyllene. Ta bort från ugnen. Ta försiktigt bort folie och bakpärlor och sätt in konditorivaror för att kyla.
  1. Att steka grönsakerna: Sprid ut grönsaker i en stor bakfack. Coat bra i olja och krydda med salt och peppar. Stek i ugnen i ca 25-30 minuter tills det är mycket lättförkolat. Lägg åt sidan och kyla något, separera lökskikten.
  2. För att göra quicheblandningen: I en stor mixskål, vispa ägg med mjölken och grädden. Rör i ost, persilja och salt. Överför äggblandningen till en burk.
  3. Sprid grönsakerna över botten av bakverkskalan (som fortfarande finns på bakplåten för att få droppar under bakning) och häll försiktigt äggblandningen över. Baka i 30-35 minuter eller tills bara ställa in.
  4. Servera med en enkel grön sallad.