Raw Spice Pear Cobbler Recept

Denna lätt, glutenfri, rå päronskomare recept är perfekt på hösten när päron är i deras söta, saftiga bästa. Detta är en hälsosam och tillfredsställande behandling som kan tjäna som mellanmål, efterrätt eller till och med del av frukost. Pekannötter, valnötter, kokosnöt, datum, kryddor och rena organiska extrakt skapar en härlig smörgås med mycket smak. Skomakaren håller sig fint i ett par dagar i kylskåpet och kan ätas på egen hand eller ihop med en toppning. Vi älskar denna efterrättslätt, men för dig som vill ha något krämigt som ett ackompanjemang, prova Vanilla Tofu Whip , Walnut Cream eller Almond Cream . Min man äter ibland denna uppflugen på toppen av en skål med havregryn till frukost!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kasta försiktigt frukten med agave, citronskal och juice, ingefära och vanilj extrakt. Dela frukten bland 4 efterrätt glasögon (eller placera i en 8-tums servering) och lägg åt sidan.
  2. Placera resterande ingredienser - kokosnöt, valnötter, pekannötter, datum, mandelkonserver, kanel, ingefära, kryddnejlika, muskotnöt och salt - i en matberedare och pulsa blandningen tills den är grovmalt men fortfarande har textur.
  1. Dela blandningen mellan de 4 efterrättdiskarna, sprida jämnt över toppen för att bilda en tjock "skorpa".
  2. Den skarpa kan serveras omedelbart eller kyld.

* Min preferens är för den fasta, smakrika och saftiga Bosc eller Anjou päron. Om du vill ha en extra saftig skomakare, lägg till en eller två Bartletts, som är mycket mjuka, super saftiga päron. Copyright 2012 av Jen Hoy

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 458
Totalt fett 17 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 83 mg
kolhydrater 79 g
Kostfiber 13 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)