Ranch Bakade Fläskkotletter Med Tåsås

En smaklig senap och ranch dressing sås smakar dessa smaskiga bakade fläskkotletter perfekt. De seared fläskkoteletterna bager till anbud perfektion med sautad svamp och såsblandning. Det är en överraskande lätt maträtt att sätta ihop. Bara förbereda fläskkoteletterna, smäll bakfatet i ugnen och gå om eftermiddagen medan din middag bakar.

Känn fritt att lägga ungefär 1/2 kopp skivad selleri till stekpannan tillsammans med lök och svamp för extra konsistens och färg. För vitlök smak, tillsätt en malet vitlöksklyfta till stekpannan ca 1 minut innan löken och svampen har brunat.

Om du inte har ranch dressing, här är ett annat smakfullt alternativ: släpp ut ranch dressing, och när fläskkoteletterna kommer ut ur ugnen, lägg till 2 till 3 matskedar av tung grädde eller gräddfil i såsen.

Servera dessa bakade fläskkotletter med varmt kokt ris eller potatis för en tillfredsställande och välsmakande vardagsmiddag.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 325 F.
  2. Smörj en grunt bakrätt eller stekpanna med olja eller spraya med spannmålspanna .
  3. Värm olivoljan i en stekpanna eller sautpanna över medelhög värme. Torka av fläskkoteletterna med pappershanddukar och strö dem med salt och peppar.
  4. När oljan är varm och skimrande, ordna koteletterna i stekpannan och sera dem i ca 1 till 2 minuter på varje sida. Ta av koteletterna till den färdiga bakfatet.
  1. Till den heta stekpannan, lägg till de hackade lökarna och svamparna. Koka tills löken är brunad och bara öm, ca 4 till 6 minuter, rör om ofta.
  2. Tillsätt kycklingbuljongen i pannan och rör om och skrapa några bruna bitar.
  3. Kombinera Ranch dressing och senap rör om i stekpannblandningen. Låt såsen koka i en minut; häll över fläskkotorna.
  4. Täck bakfatet med folie och baka i den förvärmda ugnen i 1 1/2 timmar.

Tips och variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 357
Totalt fett 19 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 114 mg
Natrium 231 mg
kolhydrater 8 g
Kostfiber 2 g
Protein 38 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)