Lätt inlagda röda lökar

Tänk betade röda lökar är svåra? Tänk igen med detta enkla recept.

Trots att röda lökar är bland de mildaste löken, kan de ibland vara för starka, kryddiga eller överdrivande att äta i stora doser. Så, istället för att hålla tillbaka med några få tunna skivor av de råa råvarorna på din smörgås, prova din hand på dessa snabbt och enkelt betade röda lökar. De är en enkel smörgåshelg som för evigt kommer att förändra ditt sinne om denna ibland överväldigande rotgrönsak.

Så i stället för att gråta över den skarpa doften av en ibland kryddig rödlök bryter picklingprocessen ner de starka luktarna och hjälper till att söka upp de röda lökarna för att visa upp sina naturliga sockerarter. Naturligtvis är de fantastiska på smörgåsar som denna grillade sommar squash sandwich eller på dessa super smakfulla dr. peppar dras fläsk reglaget, men de är också ett välkommet kryddor till någon sallad eller kötträtt. Prova att använda dem på stekt fisk tacos, veggie-loaded falafel smörgåsar, ättika-baserade pasta sallad, och / eller i krämiga rätter som coleslaw.

I anvisningarna nedan rekommenderar jag att de sitter i sin picklingvätska i minst 15 minuter om inte en timme innan du använder dem. Du kan också hålla dem runt i ditt kylskåp i upp till en vecka eller mer om du håller locket tätt förseglat. Om du kan, är det i ditt bästa intresse att få dessa lök från en organisk källa så att de smakar bättre.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en medelstorad kruka, tillsätt rött vinäger, vatten, socker, salt och ett laurblad till koka. Rör tills socker är upplöst och saltlösningen börjar bubbla.
  2. Stäng av värmen och lägg till de röda lökarna. Låt dem sitta tills de blir rumstemperatur och lägg dem i en lufttät behållare och lagra i kylskåpet.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 77
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 151 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 1 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)