Pork Chops Med Sour Cream

Dessa fläskkotletter är en bris för att förbereda och laga mat med kryddor och gräddfil. Lägg svamp till dessa fläskkotletter om du vill, eller lämna dem. Den sura grädden och den söta paprikaen läggs till panjuice för att göra en utsökt gräddsås.

Servera kotletter med mashed, bakad eller rostad potatis, gröna bönor eller broccoli och en kasta grönsallad.

Vad du behöver

Hur man gör det

Stänk svampkoteletterna lätt med koshersalt och nybakad svartpeppar; avsätta.

I en stekpanna eller sautpanna värms smöret över medelvärme. Tillsätt löken och koka tills det mättat, ca 4 minuter. Lägg till svampen, om du använder. Fortsätt laga tills löken är gyllene och svampen är ömma. Tillsätt den malet vitlök och koka, omrör, i ca 1 minut. Överför lök och vitlök till en skål; avsätta.

Öka värmen till medelhög och lägg till fläskkotlet i stekpannan. Sear, vrida koteletterna till bruna båda sidor.

Häll av allt överskottsfett, reducera värmen till låg, och tillsätt sedan kokta lökar och vitlök, löklök och kycklingbuljong till skillet med de bruna koteletterna. Täck och koka i ca 1 timme, tills fläskkotlet är ömt.

Överför kotletter till en varm serveringsfat; håll dig varm.

Koka pan juice över hög värme tills minskat med ungefär hälften. Sänk värmen och tillsätt gräddfil och paprika. Koka tills den är uppvärmd genom omrörning ständigt; koka inte.

Häll sur gräddsås över fläskkotorna.

Serverar 4 till 6.

Reader kommentarer

"Det var definitivt mycket bra. Jag gjorde det precis som det var riktat, men nästa gång lägger jag mer årstider på fläskkoteletterna och lagar dem definitivt mindre än en timme. Kanske mer som 35-40 min. Såsen gör det bara så gott! " JS

Du kanske också gillar

Enkla fläskkotletter med äpplen

Pork Chops med senap och Apple Jelly Sauce

Crockpot Pork Chops Supreme

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 574
Totalt fett 37 g
Mättat fett 15 g
Omättat fett 12 g
Kolesterol 172 mg
Natrium 312 mg
kolhydrater 13 g
Kostfiber 2 g
Protein 47 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)