Wild Rice Quiche

Jag älskar verkligen detta recept på Wild Rice Quiche. Vilt ris är ett utmärkt komplement till en mjuk, krämig ostliknande quiche. Du kan använda andra typer av ris om du vill, inklusive basmati eller brunt ris, men jag tycker att det här receptet är perfekt precis som det är.

Du kan också använda andra grönsaker i denna quiche . Svampar skulle vara bra förutom eller i stället för den röda paprika. Eller lägg till några hackade gröna bönor eller några babyterter. Eller byt ost till Colby, CoJack eller Pepper Jack för lite värme.

Denna quiche är perfekt för brunch eller middag, särskilt på en kall vinterdag. Servera den med en skarp grön sallad och lite ångad eller rostad asparges.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 400 ° F. Före baka baka skalet i 5 till 8 minuter eller bara tills skorpan börjar brinna. Ställ skorpan åt sidan på ett trådställ när du fyller på fyllningen.

I en medelhög stekpotatis suger du den röda paprika och lök i olivoljan tills den är anbud över medelvärme, ca 5 till 7 minuter. Tillsätt det kokta och dränerade vilda riset till stekpannan och lägg åt sidan av värmen.

Kombinera ägg, gräddfil, senap och peppar i en medium skål och slå bra med en piskvisk tills den är blandad och jämn.

Stänk hälften av Havarti-osten över pajskskorpen och sprida sedan den vilda risblandningen över osten. Häll äggblandningen överallt och strö över resterande Havarti-ost. Strö med parmesanosten.

Baka quiche i 30-35 minuter eller tills fyllningen är puffad, set och guldbrun runt kanterna. Låt stå i 10 minuter på ett trådställ innan du skär.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 420
Totalt fett 17 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 164 mg
Natrium 324 mg
kolhydrater 54 g
Kostfiber 7 g
Protein 16 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)