Skinka och schweiziska quiche

Skinka och schweizisk ost är naturliga partners. Den smarta och smarta smaken av skinkan är perfekt med ostens lite söta och tunna smak. När den kombineras i en quiche är den här kombinationen ännu mer utsökt.

Du kan ersätta 1 kopp frusna broccolifloretter, tinade och dränerade, för spenat i skinka och schweiziska Quiche om du skulle vilja. Eller använd hackad kokad sparris eller till och med gröna bönor. Du kan också använda andra typer av riven ost i stället för schweiziska eller Havarti. Cheddar, Colby eller Cojackost skulle vara bra, liksom Monterey Jack ost. Du kan även göra denna quiche krydda, med lite Pepper Jack ost.

En quiche är enkel en blandning av grädde, ägg och ost, blandat med andra ingredienser och bakat i en paj skal tills puffy och golden brown. Detta enkla recept följer den vanliga formeln. Medan du kan experimentera lite med detta recept, är det bäst att stanna utan gränserna för belopp som anges.

Du kan använda en köpt premade pajskorsa, eller göra en från början. My Hot Water Pastry Pie Crust Recept är lätt och idiotsäker och perfekt med denna milda fyllning.

När du väl vet hur du gör en quiche så här kan du använda den som en bas för andra ingredienskombinationer. Prova räkor, kokta kubad kyckling, eller lämna köttet helt och håll det till en vegetarisk quiche. Använd i så fall mer kokta grönsaker i stället för köttet.

Servera detta recept med en grön sallad kastad med svamp och druvtomater eller avokado och lite färsk frukt eller en gelatinsfruktsallad . Vissa vita vin, iste eller mousserande vatten att dricka kommer att slutföra denna måltid.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 350 ° F. Förbered pajskaka och lägg åt sidan.

I en medium skål, placera halva och halva, ägg, honung senap, mjöl, salt, timjan och peppar och slå tills de kombineras.

Lacka kubad skinka, schweizisk ost och spenat i den beredda pajskorsan. Häll äggblandningen långsamt i pajskskorpen och strö över parmesanosten.

Baka quiche i 40-50 minuter tills skorpan är gyllene och fyllning är inställd.

Låt stå i 5 minuter, skära sedan i kilar för att servera.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 545
Totalt fett 37 g
Mättat fett 13 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 188 mg
Natrium 783 mg
kolhydrater 34 g
Kostfiber 3 g
Protein 20 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)