Bananbröd Fransk Toast

Två av de mest fantastiska söta frukostmatsalarna kombinerar i detta superlätta franska toastrecept: bananbröd och fransk toast. Vi älskar att göra bananbröd med kvarvarande bananer. Det är ett bra sätt att undvika matavfall, plus det är super gott. Vi tenderar att gravida mot ett av våra favoritspikade recept: bourbon bananbröd , eftersom det ger en super fuktig och mycket smakfull bröd. Men, naturligtvis, kommer bananbröd att göra!

Den franska toastdelen av receptet är mycket enkelt, ägg, mjölk och lite socker och vanilj. Brödet i sig har så mycket smak, så du behöver inte krydda äggblandningen. Naturligtvis kan du krydda äggblandningen om du vill. Normalt kan du hitta fransk toast med kanel eller lite muskatnöt.

Några bra tillägg som vi gillar att lägga till toppen av vår franska toast inkluderar pulveriserat socker, REAL lönnsirap och valnötter. Om du inte har något bananbröd, kan du alltid använda någon annan form av snabbbröd, som en chokladchip eller zucchini bröd . Endera skulle fungera underbart med detta recept också!

Det är viktigt att ha ugnen med en trevlig varm temperatur på ca 250 F. På så sätt när du lagar matvaror av fransk toast, kan du hålla de redan kokta bitarna varma. Placera bara de redan kokta bitarna på en ugnssäker tallrik eller pan fodrad med pergamentpapper. Oroa dig inte, de kommer inte att torka ut i kort tid det borde ta dig att sluta laga resten av franska toast.

Om du inte är på humör för att göra en parti fransk toast från början på morgonen, försök att göra den här pepparkakan franska toastbakningen eller en bananer foster fransk toast gryta natten innan. Båda är bra sätt att ha dagens viktigaste måltid redan förberedd innan du ens vaknar!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Efter att ha klippt bananbrödet, slå ihop ägg, mjölk, salt, socker och vanilj. Du kan också lägga till en tesked kanel om du vill.
  2. Värm en grill eller en stor, tung bottenspis på hög värme. Spraya med non-stick matlagningsspray eller tillsätt en matsked smör.
  3. Doppa några stycken bananbröd i äggblandningen, belägg båda sidorna. Placera bananbrödet vänd nedåt på den heta grillen, vrid värmen till medium låg (detta förhindrar att franska toast brinner eller karamelliseras för snabbt). Koka i ca 2 minuter per sida. Ta bort och håll varm i en 250 F-ugn. Upprepa lagningen med de återstående bitarna av bananbröd.
  1. Servera det varma bananbrödet med sprinkling av pulveriserat socker, en regna lönnsirap och valnötter.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 60
Totalt fett 3 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 74 mg
Natrium 82 mg
kolhydrater 4 g
Kostfiber 0 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)