Pork Chops Med Courgette, Tomater Och Mozzarella Ost

Dessa enkla köttfärsskivor simmas med tomater, ris, korg och mozzarellaost. Mogna oliver och lite hackad lök och paprika lägger till ännu mer smak och konsistens i maträtten.

I den här en-potten undrar simmen i en välsorterad tomatsås tillsammans med ris, nyskivad courgette och en toppning av mozzarellaost.

Använd utbenade eller benfria kotletter i denna enkla köksredskap.

Vad du behöver

Hur man gör det

Kombinera saltet, kryddat salt, chilipulver och peppar i en liten skål. Torka på fläskkoteletterna och kassera eventuellt överskjutande fett.

Värmeolja i stekpanna över medelhög värme; smaka på korkarna i ca 3 till 4 minuter på varje sida, krydda båda sidorna med 1 tesked av kryddblandningen när de lagar mat.

Tappa bort allt överskottsfett och lämna fläskkotorna i stekpannan. Tillsätt riset i stekpannan tillsammans med tomaterna, grön paprika, lök, oliver och socker.

Ordna skivad zucchini runt kanten av stekpannan och strö med resterande kryddblandning.

Täck och koka, rör om ibland, i ca 30 minuter, eller tills fläskkoteletterna kokas genom * och riset är ömt. Om du använder brunt ris, tillåta extra tid.

Toppa med mozzarellaosten och täcka pannan. Koka i ca 2 minuter längre, eller tills osten har smält.

* Fläsk måste kokas till minst 145 F (63 C). Jordfisk måste kokas till 160 F (71 C). Se Kötttemperaturdiagram och Säker Matlagningstips

Du kanske också gillar

Spicy Southwestern Pork Chops med tomater och paprika

Skillet Pork Chops och Braised Red Cabbage

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 640
Totalt fett 32 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 13 g
Kolesterol 145 mg
Natrium 1,462 mg
kolhydrater 37 g
Kostfiber 5 g
Protein 51 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)