Myrons Crock Pot Meatloaf

Detta är en grundläggande, smaksatt köttfärs från Myron, kokad i den långa kokaren. Den här köttfärgen använder endast 6 ingredienser, så det är lätt att förbereda och krossfrit att laga i crock potten.

Myrons ingrediensmängder är inte specifika. Jag lägger till ca 1/4 kopp ketchup i köttblandningen och spred ca 1/4 kopp över toppen.

När jag lagar en köttfärs i den långsamma kokan, lägger jag till ett rack eller mode med en del folie. Och om din crock potten är rund, är folien "handtag" mycket bekvämt. Se nedan receptet för foliehandtagets instruktioner.

Myron nämner några variationer under receptet.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. I en stor skål slog ägget - lägg till brödkubar. Tillsätt mjölken och blanda väl.

2. Lägg till nötköttet, ca 1/4 kopp ketchup, hackad lök, salt och peppar. Blanda bra med dina händer.

3. Se nedan för hur man gör foliehandtag. Placera biffblandningen i en långsam spis eller Crock Pot. Form som passar och plattar toppen.

4. Häll ketchup på toppen (tillräckligt för att täcka helt).

5. Täck och koka på lågt i 6 till 9 timmar.

Myrons anteckningar: Jag har också använt krossade kakor istället för bröd och salsa istället för ketchupen. Med bara 1 kg kött, kommer du noga att vilja använda bara ett ägg.

Buon aptit!

Hur man gör folie "handtag"

Ta två ark av folie, ca 24 tum i längd. Vik dem några gånger för att göra långa breda remsor. Placera dem i långsam spis med vinkel mot varandra, så att ändarna hänger över koka på långsam spis. Placera köttfärgen i mitten och lägg de långa ändarna över den. Täck och koka enligt föreskrift. Efter tillagning kan du lyfta köttfärgen ut med folieändarna.

Du kanske också gillar

Glasat Bacon-Wrapped Meat Loaf

Grillad köttfärs

Grön Chile Meatloaf

Parmesan köttfärs

Köttfärs med grillglas

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 450
Totalt fett 22 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 286 mg
Natrium 422 mg
kolhydrater 11 g
Kostfiber 0 g
Protein 50 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)