Vegan Honey Almond Biscotti Recept

Älskar du att ha en biscotti med din morgonmjölksmjölk latte, men tycker att det är begränsat eftersom du är vegan? Att göra en hemlagad vegansk biscotti är lättare än du kanske tror, ​​och kan fortfarande vara sann mot traditionell biscotti.

Biscotti har en lång historia i Italien. Det italienska ordet biscotti kommer från roten orden "bis", vilket betyder två gånger, och "cotto", vilket betyder bakat. När biscotti först gjordes i Toscana århundraden sedan, bakades de två gånger, vilket gav dem en unik form och en fast och krispig konsistens. Idag är biscotti en favoritparing för kaffe, espresso och cappuccino.

Detta hemlagade veganhonungmandelbiscotti recept är gjord utan ägg och mejeri och agave nektar ersätts av honung.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 F.
  2. Blanda mjöl, socker, hela mandel, finmalda mandlar, bakpulver, bakpulver, salt och kanel i en medelstor skål.
  3. Blanda i honung, vatten och extrakt i en separat skål, tillsätt sedan till torra ingredienser och blanda väl till väl blandad.
  4. Vrid degen på lättmjölkad yta. Dela degen i halva och bild varje del i en stock ungefär 12 x 2 x 3/4-tum.
  5. Placera loggar på ett bakplåt belagt med non-stick spray. Baka 30 minuter; avlägsna från ugnen och kyla i 10 minuter.
  1. Placera loggen på skärbräda och med en räfflad kniv skär klippen diagonalt i 1/2-tums skivor med en sågning.
  2. Placera skivor klippa sidan uppåt, på ett bakplåt och baka i 15 minuter. Centra blir lite mjuka men kommer att härda när de svalnar. Ta bort till stativet för att svalna.

* Cooks Anteckningar:

källor:

6 tips för att göra perfekt Biscotti | Matlagningstips | NoshOn.It. (nd). Hämtad 26 november 2016, från http://noshon.it/tips/6-tips-for-making-perfect-biscotti/

Biscotti Historia. (nd). Hämtat 26 november 2016, från http://www.biscottizone.com/history.html