Grillad köttfärs

Du kanske inte förväntar dig att hitta en köttfärs på grillen, men när vädret är bra och grillen är tillgänglig, varför inte?

Denna smakfulla köttfärs är en lättberedning och den är lagad på grillen. Prova att hålla grilltemperaturen stabil vid en medellånghet på ca 350 F (180 C), och använd en kraftig engångspanna av aluminium eller dubbel tjocklek av tung folie.

Stoppa brödet med inköpt grillsås eller valfri glasyr, eller använd en hemlagad grillsås . Du hittar glasyrreceptet i tips och variationer.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm grillen till ca 350 ° C (180 ° C / gas 4) eller medellång värme för kol.
  2. Kombinera nötköttet , fläsk, ketchup, ägg, brödsmulor , lökblandning, salt och peppar och blanda tills det är väl blandat. På en dubbel bit tung folie eller i en aluminiumpanna, sätt köttblandningen i en loaf.
  3. Pensla med grillsås om så önskas.
  4. Grilla köttfärgen över indirekt värme i 1 till 1 1/2 timmar, eller tills den registrerar minst 160 F på en snabblästermometer. 160 F är den minsta säkra temperaturen för slipat kött. Den minsta säkra temperaturen för markfjäderfä är 165 F.

Serverar 4 till 6.

Tips och variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 371
Totalt fett 16 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 135 mg
Natrium 374 mg
kolhydrater 20 g
Kostfiber 1 g
Protein 36 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)