Bacon-Wrapped Meat Loaf

Denna läckra bacon-wrapped köttfärs är förhöjd med riven naturlig parmesanost, Cajun kryddor och en god grillsås glasur.

Jag gillar att använda kandad brun sockerbacon för att belägga köttfärgen, men du kan hoppa över bronsockret och använda vanliga, delvis kokta baconremsor.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 350 F.
  2. Linja en rimmad bakpanna med folie; Lätt olja folien eller spraya med nonstick matlagningsspray.
  3. Skär baconremsorna i halv tvärgående och belägg dem med 2 matskedar brunt socker, om de används. Ordna bacon på en foliefodrad riven bakplåt och baka i 15 till 20 minuter, eller tills det är nästan skarpt. Ta bort bacon från ugnen och låt den svalna.
  4. I en stor skål kombinerar du nötköttet, fläsk, lök, paprika, brödsmulor , ägg, ost, Cajun kryddor, Worcestershire sås, salt och peppar och mjölken.
  1. Placera köttblandningen på den förberedda foliefodrade bakpannan och forma den i en loaf.
  2. Sprid grillsås över brödet och ordna baconremsor över toppen.
  3. Baka köttfärgen tills bacon är krispig och köttfärgen är fast, ca 1 timme till 1 timme och 10 minuter. Om du är osäker, kontrollera brödet med en snabbläsmattermometer som sitter i mitten av brödet. **
  4. Låt stå i 10 minuter innan du skivar eller flyttar till en serveringsfat.

* Den minsta säkra temperaturen för markkött är 160 F (71 C) och den minsta säkra temperaturen för markfjäderfä är 165 F (74 C).

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 494
Totalt fett 22 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 261 mg
Natrium 829 mg
kolhydrater 29 g
Kostfiber 2 g
Protein 43 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)